Ревю на телевизор Horizon 43HL7330F


Horizon 43HL7330F е идеалният избор за вас, ако търсите 43 инчов LED смарт телевизор с добра картина и звук, при това на супер изгодна цена.

Дисплей

Екранът е доста добър, благодарение на високата Full HD резолюция. Цветовете на екрана изглеждат естествени, като не са пренаситени, а дори след допълнителни настройки от ваша страна може да се радвате на още по-добър резултат.

Звук

Телевизорът се справя задоволително със звука – той разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки.

Отделно технологиит Dolby Digital, DTS и Tru Surround HD спомагат за по-доброто изживяване с по-качествен звук с много ниско изкривяване.

Ако не сте много претенциозни от към звука при гледането на филми или слушане на музика (най-вече при по-високи тонове), то модела ще оправдае вашите очаквания.

Връзки

Horizon разполага с 2 HDMI порта, 1 USB порт и няколко видео порта.

С HDMI портовете може бързо и лесно да възпроизвеждате съдържание от компютър, лаптоп или игрална конзола.

Може да използвате и USB порта, за да възпроизвеждате изображения, музика, филми и всякакъв вид мултимедийно съдържание от външен твърд диск, телефон, таблет или друг източник.

 • Wireless
 • D-SUB
 • SCART
 • AV
 • Аудио цифров (Коаксиален)
 • DLNA
 • CI+
 • USB
 • 2 x HDMI
 • RF
 • 1x Headphone out
 • RJ-45

Основни функции

Horizon има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани настройки.

Може лесно да задавате реда на програмите и да направите желаните от вас настройки.

Дистанционното е много лесно за използване и осигурява интуитивен контрол.

Това е смарт  телевизор, който можете да свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание чрез него.

Тази функция ви позволява да имате достъп до безброй качествено съдържание и многобройни възможности, които са на ваше разположение.

Разполагате с бърз достъп до специалната платформа HOS 2.0 (HORIZON SMART TV), която притежава голямо разнообразие от приложения за цялото семейство.

Превърнете всекидневната си в истински кино салон! Само с помощта на един бутон от дистанционното управление получавате достъп до приложението NETFLIX, интегрирано в платформата HOS 2.0 (HORIZON SMART TV).

Подгответе пуканки и се отпуснете в компанията на най-новите филми и сериали

Открийте WiDi функциите и споделете спомените с близките си по най-лесния начин. Посредством домашната безжична мрежа (WLAN) можете да разпространявате съдържание в реално време от своя смартфон или таблет директно на HORIZON. Насладете се на новото WiDi изживяване.

Интегрираният Wi-Fi модул позволява на телевизора да се свърже с интернет, без необходимостта от кабели. С помощта на опростени връзки разполагате с пълен достъп до онлайн съдържание и безброй възможности директно от дистанционното управление и всичко това на разположение в хола ви.

Размери и тегло

Съвместимост VESA: 200 x 200

Размери (Ш x В x Д) без стойка в мм: 974 x 98 x 572

Размери (Ш x В x Д) със стойка в мм: 974 x 257 x 636

Тегло (кг): 7.8

Нашето мнение за продукта

Това е сполучлив модел, който се отличава с качествена картина и звук, при това на много достъпна цена. Horizon е идеалният избор за хора, които търсят смарт телевизор с Full HD резолюция на изгодна цена. Като цяло нашето мнение е, че той си заслужава парите.