Ревю на хладилник с фризер Hotpoint-Ariston E4DYAAXC


Hotpoint-Ariston E4DYAAXC е идеалният избор за вас, ако търсите двукрилен хладилник от типа French Door,  който да е оборудван с всички необходими функции и екстри и е със страхотен дизайн, при това на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на Hotpoint-Ariston E4DYAAXC

Това е хладилник, който е оборудван с най-съвременни технологии и е подходящ за големи семейства с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава елегантен дизайн с иноксово покритие против следи от отпечатъци.

Този хладилник ще придаде усещане за стил елегантност на всеки дом и най вече кухня.

Уредът разполага с контролен панел за управление и наблюдение на температурата на хладилника и фризера.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността на уреда.

Функции на хладилника

Hotpoint-Ariston E4DYAAXC

Хладилника разполага с общ обем от 292 литра като разполага с 3 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат голяма устойчивост на тежки предмети.

Вратата е френски тип, тоест двойна, като при Side by side хладилниците, оборудвана с 6 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 110 литра.

Включва две чекмеджета, разположени едно върху друго, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Мощността на замразяване на уреда е 9 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие, което поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това той има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T. Проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда много е добра клас  А + , той има годишна енергийна консумация 393 kWh.

Това се дължи и на високо ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло  

Този двукрилен хладилник има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 195.5 x 70 x 76 и тегло около 100 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците от типа Side by Side с долен фризер тип ракла. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради големият му капацитет и високата му енергийна ефективност.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник с фризер Hotpoint-Ariston E4DAABC (Черен)