Ревю на хладилник с фризер Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW


Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW е перфектният избор за вас, ако търсите голям хладилник с включени всички основни функции и екстри и при това мнгои изгодна цена.

Основни характеристики на Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW

Максималният капаците на уреда е 450 литра, като той се разпределя между 302 литра за хладилника и 148 литра за фризера.

Това е функционален хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Дизайнът на този хладилник е много привлекателен, като се откроява с цвета си в инокс и усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

Управление

Уредът е LCD дисплей за управление е със сензорен, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Чрез контролния дисплей може да регулирате:

  • Информация и контрол на температурата във фризера;
  • Информация и контрол на температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Функции на хладилника

Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW

Хладилникът има 3 рафта изработени от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата разполага с 6 рафта, които биха покрили напълно вашите нужди и изисквания.

Рафтът за бутилки улеснява използването на мястото в хладилника си е най-добрата система за сигурно запазване на бутилките.

Уредът разполага с отделението Ultra Fresh Crisper. То запазва зеленчуците свежи, като не позволява на въздуха да циркулира извън него.

Под него е разположено отделението Food Safe Zone, което поддържа храната свежа до 9 дни, предотвратява развитието на бактерия до 90% и миризми до 70%.

Функции на фризера 

Фризерът разполага с три пластмасови чекмеджета, разположени едно върху друго.

Голямото отделение на фризера предлага множество възможности за замразяване, включително и функция бързо замразяване.

Мощността на замразяване на фризера е 18 кг месо или други продукти за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има автономност при прекъсване на електрическото захранване от 17 часа, което също е много добър показател.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN.N.ST.T проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност и шум

Енергийната ефективност на този хладилник е добра – клас A, а годишна консумация на енергия е 417 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, който освен това позволява и ниско равнище на шум до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 195. 5x 70 x 75.5 и тегло около 80 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник Hotpoint-Ariston включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс, като би се вписал добре във всяка кухня. Препоръчваме го на семейства до 4 човека, заради неговия оптимален капацитет, високата му енергийна ефективност и заради всички функции, с които разполага.