Ревю на пералня Hotpoint NLLCD 946 WC A EU

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU


Hotpoint NLLCD 946 WC A EU е ултра модерна перална в бял цвят с капацитет от 9 кг и 1400 об/мин, предлагаща високо качество и много функции и екстри, при това на отлична цена.

Основни характеристики на пералня Hotpoint NLLCD 946 WC A EU

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 9 кг, а скоростта на въртене е 1400 оборота в минута.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1400 оборота в минута.

Размерите на тази пералня е много практичен: (Ш x Д x В в мм) 595 x 605 x 850.

Уредът постига много тиха работа при пране до 54 dB, а шума при центрофигиране достига до 83 dB.

Дигиталният дисплей е разположен от горната част на уреда е снабден бутони за управление, чрез които може:

 • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
 • да следите и управлявате времето за отложен старт;
 • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
 • да настройте функцията за детски контрол.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции

Тази пералня Hotpoint е оборудвана с инверторният мотор, който е проектиран да осигурява дълготрайна работа и да подобрява крайните резултати.

Функцията Stop & Add ви позволява да добавите забравените дрехи за пране. Често се случва да стартирате пералнята и след няколко минути да осъзнаете, че сте забравили да добавите любима риза или дънки. С опцията Stop & Add ще сте сигурни, че можете да добавите всички забравени дрехи през първите минути на цикъла, без компромис с качеството на изпиране.

Три технологии за активна грижа за облеклото, които ще обикнете. Благодарение на иновативната система Active Care, новата пералня Hotpoint се грижи за дрехите, като премахва над 100 петна само при 20 ° C.

Просто трябва да изберете един от 6-те цикъла на изпиране и след това изберете специалния бутон, за да задействате системата Active Care.

Active Mousse: смес от вода и перилен препарат, която увеличава мощността на почистване с до + 60% * и позволява изпиране при 20 ° C.

Active Drum: барабанът може да направи до 10 многократни движения, които позволяват третирането на над 100 петна.

Active Load: Сензорът може да засече размера на зареденото пране и по този начин да оптимизира количеството вода и времето за изпиране, необходимо за цикъла.

Уреда разполага с функцията Door Locked, предотвратяваща случайно изключване или промяна на програмата от деца. Това позволява на децата да играят спокойно до пералната машина, без да бъдат под постоянно под наблюдение.

Моделът е снабдена с технологията Smart Wash за автоматично регулиране на консумацията на вода, което гарантира най-добрия ефект при всяко изпиране.

Отложеният старт ви позволява да настроите старта на пералнята от 3 до 24 часа.

Програми

Моделът е оборудвана с достатъчно програми за пране, от които можете да избирате в зависимост от вашите нужди.

 • Коприна
 • Памук
 • Предпране
 • Деликатна
 • Бебе
 • Ризи
 • Дънки
 • Синтетика
 • Тестова програма
 • Антиалергична
 • Бельо
 • Петна
 • Освежаване с пара
 • Хавлии
 • Възможност за отложен старт
 • Смесени

Специални програми

Антиалергичната програма почиства дълбоко тъканите и премахва повечето алергени, които причиняват дразнене на кожата.

Чрез задаване на програмата бърза може да съкратите цикъла на пране на програмата още преди да започне. Опцията Eco ви помага да персонализирате цикъла на пране, като ви дава възможност да избирате между по-малко време и спестяване на енергия, чрез задействането само на един бутон.

Woolmark програмата ви гарантира изключително деликатно действие за изпиране на вълнени дрехи, осигуряващо перфектно почистване, без дрехите ви да губят от първоначалната си мекота. Този цикъл е одобрен от Woolmark като подходящ за употреба върху вълнени дрехи с етикет “Ръчно пране”.

Опцията Steam ви предлага двойна полза от парата: Steam Hygiene елиминира 99,9% от бактериите, а Steam Refresh освежава дрехите. Независимо дали трябва само да освежите дрехите си или да ги почистите, изпирането с пара осигурява правилното решение, като се грижи за дрехите ви без компромис.

Steam Hygiene  е опция, която увеличава производителността на изпиране чрез генериране на пара по време на цикъла на пране, като по този начин елиминира до 99,9% от бактериите. Опцията е съвместима с редица програми.

Steam Refresh е програма , която освежава влакната чрез премахване на неприятните миризми и отпускане на влакната.

Енергийна ефективност

Тази пералня е с висока енергийна ефективност с клас A +++ и ниско потребление на енергия от 156 kWh.

Средната годишна консумация на вода е 11600 литра, а стандартната консумация на енергия за цикъл е  0,70 kWh.

* Консумацията е изчислена при 200 годишни цикъла на промиване при максимален капацитет и памучна програма 60 ° C.

Реалното потребление ще зависи от начина ви на използване на пералнята.

Нашето мнение за продукта

Това е чудесен избор, ако имате нужда от модерна пералня, която е подходяща за семейства с до 5 души. Пералнята е страхотна, заради страхотния си модерен дизайн, богатите функции и програми и най-вече, заради оптималният капацитет от 9 кг, което я прави много удобна, когато трябва на веднъж да изперете много дрехи или завивки например. Този модел със сигурност ще оправдае и най-високите ви очаквания, като задоволи всичките ви нужди. Освен това пералнята има една от най-изгодните цени на пазара, като съотношението ѝ цена-качество е едно от най-добрите.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →