Ревю на двукрилен хладилник Hotpoint SXBHAE920


Hotpoint SXBHAE920 е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by side хладилник, който да притежава най-новите технологии и отличен дизайн, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Hotpoint SXBHAE920

Максималният нетен капацитет на уреда е 510 литра, като той се разпределя между хладилната част с 339 литра и фризера с вместимост от 171 литра.

Дизайнът му е със сребрист корпус, което го прави много привлекателен и му придава усещане за елегантност и стил. Уреда би се вписва перфектно във всеки модерен дом и най вече кухня.

LCD дисплеят със сензорен тип на управление се намира от лявата страна, като чрез него може да наблюдават и регулират температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.  Освен това чрез него може да регулирате функциите за бързо охлаждане и замразяване и тази за еко режим.

Hotpoint SXBHAE920 има един мощен компресор, който позволява независимата работа на хладилника и фризера и е оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Hotpoint SXBHAE920 е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Функции на хладилника

Hotpoint SXBHAE920

Хладилника разполага с полезен обем от 339 литра като в долната му част са разположени две специални отделения за съхранение плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтове за съхранение на храните в хладилника са 4 на брой. Те са изработени от закалено стъкло и са изключително лесни за почистване.

5 те рафта на врата са фиксирани, като ви предоставят допълнително място за съхранение на всякакви бутилки, подправки, яйца, масло и други.

Функции на фризера

Фризера е разположен от лявата страна на уреда и има общ капацитет от 171 литра. Той разполага с две чекмеджета е и три рафта за съхранение на продукти.

Фризера включва функцията за супер замразяване с автоматично изключване.

Мощността на замразяване на уреда е 10 кг за 24 часа.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което действа антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Hotpoint SXBHAE920 с отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност, предлагани от хладилник Hotpoint SXBHAE920 е добра, той е енергиен клас  А +. Годишно потребление на енергия от 430 кВтч.

Това се дължи и на компресора, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска. Модела разполага и с ниско ниво на шум до 47 dB.

Размери и тегло

Hotpoint SXBHAE920 има следните размери: (В x Ш x Д) cm) 178.8 x 89.5 x 74.5 и с тегло около 100 кг.

Нашето мнение за продукта

Hotpoint SXBHAE920 е едно отнай-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много иновации и страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност, както и много изгодна цена.