Ревю на двукрилен хладилник Hotpoint SXBHAE924WD


Hotpoint SXBHAE924WD е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by side хладилник, който да притежава най-новите технологии и отличен дизайн, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Hotpoint SXBHAE924WD

Максималният нетен капацитет на уреда е 515 литра, като той се разпределя между хладилната част с 335 литра и фризера с вместимост от 180 литра.

Дизайнът му е със сребрист корпус, което го прави много привлекателен и му придава усещане за елегантност и стил. Уреда би се вписва перфектно във всеки модерен дом и най вече кухня.

LCD дисплеят със сензорен тип на управление се намира над дозатора за вода, като чрез него може да наблюдават и регулират температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Освен това чрез него може да регулирате функциите за бързо охлаждане и замразяване и тази за еко режим.

Уредът има един мощен компресор, който позволява независимата работа на хладилника и фризера и е оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Hotpoint SXBHAE924WD е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Hotpoint SXBHAE924WD

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 335 литра като в долната му част са разположени две специални отделения за съхранение плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтовете за съхранение на храните в хладилника са 4 на брой. Те са изработени от закалено стъкло и са изключително лесни за почистване.

5 те рафта на врата са фиксирани, като ви предоставят допълнително място за съхранение на всякакви бутилки, подправки, яйца, масло и други.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна на уреда и има общ капацитет от 180 литра.

Той разполага с две чекмеджета е и три рафта за съхранение на продукти и  включва функцията за супер замразяване с автоматично изключване.

Мощността на замразяване на уреда е 10 кг за 24 часа.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което действа антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност, предлагани от този Side by side хладилник Hotpoint е добра, той е енергиен клас  А +. Годишно потребление на енергия от 445 кВтч.

Това се дължи и на компресора, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска. Модела разполага и с ниско ниво на шум до 47 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) cm) 176 x 90 x 74 и с тегло около 100 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много иновации и страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност, както и много изгодна цена.