Ревю на пералня Hotpoint WMSD723B

Hotpoint WMSD723B


Hotpoint WMSD723B е ултра модерна Slim перална машина , предлагаща високо качество с оптимален капацитет от 7 кг., много функционалности и отлична цена.

Основни характеристики на пералня Hotpoint WMSD723B

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 7 кг, а скоростта на въртене е 1200 оборота в минута.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1200 оборота в минута.

Размерите на пералня Hotpoint WMSD723B са стандартни : (Ш x Д x В в мм) 595 x 435 x 850.

Пералнята постига много тиха работа при пране до 58 dB, а шума при центрофигиране достига до 74 dB.

Управление

Hotpoint WMSD723B

Уреда е снабден с LED контролен дисплей, който е разположен от горната част на уреда е снабден бутони за управление, чрез които може:

  • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
  • да следите и управлявате времето за отложен старт;
  • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
  • да настройте функцията за детски контрол.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции

Уреда разполага с функцията Door Locked, предотвратяваща случайно изключване или промяна на програмата от деца. Това позволява на децата да играят спокойно до пералната машина, без да бъдат под постоянно под наблюдение.

Ecotech – Уредите обозначени със символа Ecotech отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност. Пералните Ecotech гарантират високи стандарти на ефективност, по-ниска консумация и отлични резултати.

Platinum Care e най-високата грамота, връчвана от “The Woolmark Сompany” като неоспоримо признание за качествата на пералните машини Hotpoint, които перфектно изпират дрехи, изискващи ръчно пране.

Чрез патентованата програма Woolmark Platinum Care се избягва триенете на тъканите с гаранция за запазване на естествената мекота на дрехите дори след 20 изпирания.

Пералните Super Silent са оборудвани с безшумен трифазен мотор. Подобрени пружини и амортисьори поглъщат и най-силните вибрации, така че шумът при центрофугиране е сведен до минимум.

Anti-stain – Новата ​​технология срещу петна премахва най-упоритите ежедневни петна. С едно докосване на бутона, умело се управлява водата и температурата, за да се гарантира премахването и на най-упоритите петна винаги с грижа за тъкани.

Първоначалната фаза на 40°C разгражда ензимно петната, а последващата фаза поддържа постоянна температура на водата от 43°C. Това е специална Anti Stain фаза на третиране, която премахва 20 от най-упоритите ежедневни петна.

Отложеният старт ви позволява да настроите старта на пералнята от 3 до 24 часа.

Програми за пране

Моделът разполага с 12 предварително зададени програми, които са стандартни и напълно достатъчни за да покрият вашите нужди.

Освен това тази пералня разполага и с няколко включени специални цикъла на изпиране.

  • Woolmark Platinum Care
  • Програма вълна
  • Програма Против петна

Енергийна ефективност

Това е пералня с висока енергийна ефективност с клас A +++ и ниско потребление на енергия от 173 kWh.

Средната годишна консумация на вода е 10 667 литра, а стандартната консумация на енергия за цикъл е  0,96 kWh.

* Консумацията е изчислена при 200 годишни цикъла на промиване при максимален капацитет и памучна програма 60 ° C.

Реалното потребление ще зависи от начина ви на използване на пералнята.

Нашето мнение за продукта

Това е чудесен избор за перална машина, която е подходяща за семейства с до 3 души. Това е така, заради компактните и размери, богатите функции и програми и най-вече, заради оптималният и капацитет от 7 кг, което я прави много удобна, когато трябва на веднъж да изперете много дрехи или завивки например. Този модел със сигурност ще оправдае и най-високите ви очаквания, като задоволи всичките ви нужди. Освен това пералнята има една от най-изгодните цени на пазара, като съотношението ѝ цена/качество е едно от най-добрите, особено през промоционални периоди.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →