Ревю на пералня със сушилня Indesit BDE961483XWSEUN


Indesit BDE961483XWSEUN е пералня с вградена сушилня, която е специално проектирана за тези, които не желаят да правят компромиси по отношение на качество, ефективност и устойчивостта на продукта. Уредът може да се похвали с капацитет 9 кг за пране и 6 кг за сушене и с функцията за директно сушене след пране Wash to Dry.

Основни характеристики на пералня със сушилня Indesit BDE961483XWSEUN

Това е пералня с модерен дизайн, която интегрира полезни функции и програми за пране и сушене, за да постигате най-добрите резултати.

Този уред със сигурност ще донесе значително подобрение в начина ви на живот отсега нататък, тъй като е много по-лесен за използване, при това пере и суши дрехите едновременно.

Разполага със скорост на центрофугиране от 1400 оборота, енергийна ефективност А, ефективност при пране А и при сушене B. За вашите нужди е предвидена и 30-градусова бърза програма с по-малко зареждане изпираща само за 30 минути.

Indesit BDE961483XWSEUN измива и изсушава добре и има капацитет от 9 кг / 6 кг за пране/сушене.

Големият оранжев бутон на Innex и придружаващата го легенда привличат вниманието веднага.

Бутона “Push & Wash + Dry” подчертава основната тенденция на способностите на модела.

Големият централен бутон е лесен за включване. LCD панелът в зелено ясно показва графичните символи. Шестте бутона на дисплея позволяват регулиране на температурата и максималната скорост на центрофугата. Имате и избор на време за пускане, време за изсушаване и шепа опции за измиване.

Контролите са сравнително ясни, но стандартните програми започват от номер 1 до 7, като ключовата ежедневна програма Eco Cotton е на позиция номер 4.

Вратата е с голям диаметър. Това означава, че тези от вас които желаят да изперат завивки или якета няма да имат проблем, за да ги вкарат в пералнята.

Енергийният етикет на ЕС – ни казва, че шумът е около 55 dB при пране, 61 dB сушене и 81 dB при центрофугиране. Това е доста добро постижение за перална машина от този клас.

Виж още ревю на: Пералня със сушилня Indesit Innex XWDE 961480X

Програми

Пералня със сушилня Indesit BDE961483XWSEUN, 9 кг пране, 6 кг сушене, 1400 об/мин, Клас A, Инверторен мотор, Цифров дисплей, Бял

Уредът  е оборудван с 16 програми за пране и сушене, сред който програми за смесено пране, програма еко 40-60, синтетични, деликатни, Quick Wash / Express, пране и сушене 45′ 90′.

Съществуват не по-малко от четири ECO програми, като три са за памук при 60, 40 и 20°C, плюс синтетика при 20°C. Всички те са с капацитет за 7 кг пране и 6 кг сушене и вероятно ще постигнат най-икономични.

Последните две програми са лесни за използване автоматични програми. Wash & Dry 45 бързо измива и изсушава до 1 кг пране само за 45 минути, а програмата AirFresh дава до 1,5 кг сухи дрехи с горещ въздух и висок оборот, за да ги освежи.

Фаза на сушене може да се добави към повечето основни програми или тази машина може самостоятелно да се използва като сушилня. Нивото на сушене се изчислява автоматично със сензори за влага, като ви оставя да изберете от опциите: шкаф, закачалка или сухо. Пълна ръчна опция дава време за сушене до 180 минути.

Списъкът с програми и опции е пълен с големия оранжев бутон. Функцията “Push & Wash + Dry” е с капацитет до 3,5 кг памук и / или синтетика, извършва се напълно автоматично на 30 градуса и след това сушене на ниво Iron Dry.

Просто е необходимо да поставете измиващ препарат и омекотител, да натиснете и задържите оранжевия бутон. След няколко часа по-късно ще получите готов резултат.

Енергийна ефективност

Данните за консумацията на енергия и вода за Indesit BDE961483XWSEUN изглеждат добре на хартия.

Годишна консумация на енергийна е 1224 kWh. Консумация на енергия – стандартна програма 6.12 kWh, а средния разход на вода за година 20000 литра.

Числата са сравнително добри срещу някои от по-скъпите перални машини на пазара.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) cm 85 x 59.5 x 54 и тегло 68 кг.

Нашето мнение за продукта

Indesit BDE961483XWSEUN е перална машина с функция за сушене, която в момента се предлага на много изгодна цена. Ние препоръчваме използването на отделен уред за пране и сушене, но ако сте ограничени в място във вашият дом, то този уред е идеален за вас.