Ревю на пералня Indesit BWSA 61053 W EU

Indesit BWSA 61053 W EU


Indesit BWSA 61053 W EU е идеалният избор за вас, ако търсите икономична пералня с предно зареждане, оборудван с най-новите технологии и предлагаща се на супер изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Indesit BWSA 61053 W EU

Пералнята е със стандартни размери: 85 см височина, 59.5 см ширина и 42,5 см дълбочина. Това прави машината лесна за позициониране дори и в малки помещения.

Тази пералня Indesit е изработена от висококачествени части, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Пералнята разполага с люк с диаметър 40 см и с ъгъл на отваряне на вратата до 155 градуса, което максимално ще ви улесни при употребата ѝ.

Освен това уредът е пригоден да осигурява сравнително тиха работа до 61 dB при пране и 83 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 6 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1000 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Модела позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Indesit BWSA 61053 W EU

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със LCD дисплей с електронно управление чрез бутони с възможност за регулиране на следните функции:

 • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 9 часа;
 • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
 • Информация и контрол на фазите на изпиране;
 • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
 • Избор на контрол на температурата;
 • Допълнителни функции;

Основни функции

Бутона Child Lock ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Иновативната технология Water Balance Plus е програмирана да понижава значително разхода на вода, енергия и време. При непълно зареждане, може да спестите до 70% вода и 50% енергия, а цикълът е 35% по-бърз.

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 9 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Технологията Push&Wash е проектирана за ефективно премахване на над 20 разпространени вида петна без предварително третиране само за 45 минути с едно натискане на бутон.

Одобрената от Woolmark Apparel Care програма за вълна е проектирана да предоставя най-добрата грижа за вълнените тъкани, като ги запазва защитени, меки и удобни.

Програми за пране

Пералнята разполага с 16 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

  • Памук 40 – програмата памук 40 е проектирана специално да предоставя допълнителна грижа за памучните дрехи, като премахва петна при 40° само за 45 минути.
 • Памук 60° – програмата памук 60° осигурява чудесни резултати при изпиране на памучни дрехи при 60° само за 59 минути.
 • Синтетични 40° – програмата синтетични 40° ефективно премахва петна от синтетичните тъкани при температура от 40° само за 59 минути.
 • Смесено цветно 40° – цикълът смесено цветно 40° ви позволява да перете смесени цветни облекла безопасно и ефективно при 40° за по-малко от час. За винаги чисти дрехи и запазени ярки цветове.

Пералнята разполага още със следните програми: ежедневни-памучни, ежедневни-синтетични, цветни, деликатни, бързо изпиране 30 мин, еко-памучни бяло пране, спорт, пух, вълна, освежаваща, изплакване+центрофуга, центрофуга+източване.

Енергийна ефективност

Тази пералня е с най-висока енергийна ефективност клас A +++ и ниско потребление на ресурси, като средната консумация на вода на година е 9280 литра, а средна годишна консумация на енергия е 152 кВтч.

Нашето мнение за продукта

Определено това е добра перална машина, предлагаща се на отлична цена. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от компактна пералня с богати функции и програми на отлична при това цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →