Ревю на хладилник с фризер Indesit CAA 55


Indesit CAA 55 е перфектният избор за вас, ако търсите оптимален като размери и обем хладилник с фризер, който да разполага с най-необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда на достъпна цена.

Indesit CAA 55

Indesit CAA 55 (Бял)

Хладилник с фризер Indesit CAA 55, 234 л, Клас F, H 174 см, Бял

Основни предимства на модела

Модела е подходящ за по-голяма част от домакинствата в България, заради:

  • оптималният си капацитет от 234 литра;
  • добрият клас на енергийна ефективност клас F;
  • системата за автоматично размразяване No Frost в хладилната част;
  • безшумно охлаждане – технологията безшумно охлаждане добавя още нещо към цялото качество и надеждност, което очаквате от един хладилник – спокойствие и тишина. Благодарение на нея уредът ви ще работи при максимално ниво на шума от 44 dB, така че едва ще го чувате.

Основни характеристики на Indesit CAA 55

Дизайна на хладилника е класически, като се предлага в бял цвят, а за по-голямо удобство хладилникът е разположен отгоре, а фризерът е в долната част.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Максималният нетен капацитет от 234 литра се разпределя между 150 литра за хладилника и 84 литра за фризер.

Уреда разполага с механично управление, което дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Моделът е със система за охлаждане от типа No Frost само в хладилната част, за съжаление фризера е с ръчно размразяване.

 

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Indesit CAA 55, 234 л, Клас F, H 174 см, Бял

Хладилника е оборудван с 2 независими стъклени рафта, които могат да се регулират на височина за допълнителна гъвкавост при позициониране на храната и разбира се има опора над отделението за плодове и зеленчуци, така че на практика има 3 отделения отгоре.

Пространството за зеленчуци-плодове е разделено на две много практични отделни кутии, така че да може да отделите зеленчуците от плодовете при съхранение, което е много практично.

В този модел също така има и фиксирани рафтове на вратите с голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

Разбира се, устройството се предлага и с държач за яйца, класическият модел с капацитет 10 яйца.

Функции на фризера

За разлика от повечето му конкуренти, които се предлагат с 3 отделения, тук фризерът има 4 отделения, като капацитетът за съхранение е много добър и е идеални за съхранение на големи опаковки или замразени храни. Мощността на замразяване на уреда е 2 кг. за 24 часа.

Други

Хладилникът Indesit съчетава антибактериална система, която предотвратява появата на бактерии от всякакъв вид. Освен това продуктите се съхраняват безопасно, без да се развалят и в съответствие с хигиенните стандарти.

Уредът има много добра степен на изолация и храната има възможност да се запази свежа до 17 часа след инцидентно спиране на тока.

Климатичният клас, от който е направено това устройство, е разширен SN-N-ST-T, така че да работи също толкова добре между +10 ° C и до +38 ° C.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Indesit CAA 55, 234 л, Клас F, H 174 см, Бял

Енергийната ефективност на модела е много добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 268  kWh. Нивото на шума е също сравнително ниско, като то не достига повече от 44 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см:  174 x 54.5 x 58 и тегло около 65 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този модел един от най-евтините хладилници на пазара. Ниската му цена го прави подходящ за хора с много ниски бюджети, които се нуждаят от хладилник. Предимствата, освен цената, са автоматичната технология за размразяване на хладилника и сравнително ниската консумация на енергия. Слабите страни му са по-ниският капацитет за съхранение и липсата на технология за автоматично размразяване на фризера, но те се компенсират от много ниската цена. Това е един от най-добрите избори за тези, които искат надежден и качествен домакински уред на изключителна цена.

Indesit CAA 55

Indesit CAA 55 (Бял)

Хладилник с фризер Indesit CAA 55, 234 л, Клас F, H 174 см, Бял