Ревю на плот за вграждане Indesit RI860C


Indesit RI860C е идеалният избор за вас, ако търсите надежден плот за вграждане с четири зони за готвене и механичен контрол, при това на супер достъпна цена.

Основни предимства на Indesit RI860C

  • Изработен от високо качествена керамика;
  • 60 см ширина на плота с 4 нагревателни зони за готвене;
  • Функция за регулиране на мощността чрез механично управление;
  • Бързо нагряване на зоните;
  • Индикатор за остатъчна топлина;
  • 9 нива на мощност;
  • Таймер;

Основни характеристики

Несъмнено този плот за вграждане на Indesit може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Наслаждавайте се на вкусни ястия и специалитети всеки път с този керамичния плот Indesit.

Благодарение на иновативния производствен процес този плот от Indesit се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

С 4 котлона имате достатъчно място за пържене на месо и зеленчуци, без да се налага да жонглирате около плота.

Лесно е да зададете най-добрата температура на готвене, благодарение на лесните за употреба бутони.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Основни функции

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Ако нещо се разлее, индикаторът за остатъчна топлина показва кога плота се охлажда след употреба, така че можете безопасно да отстраните замърсяванията.

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Еквивалент на готвене на “слаб огън”. Благодарение на тази функция нагревателната зона автоматично намалява температурата след определено време.
Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава, че нагревателната зона все още е гореща, дори след изключване на уреда. Функцията позволява безопасно и удобно готвене.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 5 x 58 x 51.

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. Освен това този модел има и елегантна стъклена повърхност, която изглежда страхотно.