Ревю на климатик Inventor ARIA 24000 BTU (AR3VI32-24WF / AR3VO32-24)


Inventor ARIA 24000 BTU е идеалния избор за вас, ако търсите инверторен климатик с капацитет 24000 BTU и Wi-Fi контрол, клас A++/A+, скрит дисплей, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на климатик Inventor AR3VI32-12WF / AR3VO32-12

Този модел е с капацитет на охлаждане и отопление 24000 BTU. Той може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци. Препоръчително е да се използва в помещения от 39 до 52 квадратни метра.

Моделът Life Pro 24000 BTU ​​е оборудван с инверторен компресор, който спомага за подобряване на ефективността на уреда, като освен, че намалява сметките за ток той се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Тази иновативна технология, с която е оборудван този климатик на Inventor, осигурява отлична производителност при минимални разходи. Възползвайте се от енергийните класове A++ и A+ и спестете пари за електричество.

Климатикът работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 50° C при охлаждане.

Този климатик Inventor използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции на Inventor ARIA 24000 BTU

Климатик ARIA 24000 BTU, Инверторен, Клас A++, Филтър HEPA, Follow me, AR3VI32-24WF / AR3VO32-24

Модела разполага със следните функции:

  • Филтър HEPA – този филтър елиминира дори най-малките прахови частици във въздуха и микробите, така шансовете за поява на алергии и заболявания намаляват драстично, осигурявайки ви винаги чист въздух в помещението.
  • Тих режим – чрез натискане на бутона Silent устройството ви предоставят тиха и спокойна нощ без излишни шумове.
  • Самопочистване – тази функция намалява нежеланата влага във вътрешното тяло по време на режим на охлаждане. След изключване на климатика, вентилаторът във вътрешното тяло продължава да работи известно време, докато изсъхне напълно.
  • Охлаждане при ниски температури – специалният дизайн на външното тяло осигурява ефективна функция на охлаждане дори при външни температури от -15 ° С.
  • Follow ME -дистанционното е оборудвано с температурен сензор. Когато функцията Follow Me е активирана, температурата, установена от дистанционно управление, се синхронизира с устройството, което ви осигурява идеални условия.
  • Въздушен филтър с оптимизирана филтрация – филтър с тройно действие с витамин С, сребърни йони и катализатор предпазват кожата и подобряват качеството на въздуха.
  • 4 Way Air Flow – обновеният дизайн създава равномерно разпределение на въздуха във всички измерения. Вентилаторътсе движат хоризонтално, но и вертикално, както и добре разпръскват въздуха дори в най-недостъпните места.
  • Златно антикорозионно покритие на външното тяло, предпазващо от солен въздух, дъжд и други корозивни елементи, като гарантира ефективната работа на климатика и удължава живота му. Златното покритие на вътрешно тяло ви позволява да се насладите на идеално чиста и здравословна атмосфера, благодарение на антибактериалното си действие.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+, която го прави изключително подходящ за използване през зимния сезон, заради неговата висока ефективност.

Номинална консумация при охлаждане е 2402 W, а тази при отопление е 2177 W.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 4, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление. В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.4. Това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Нивото на шум е едно от най-ниските сред предлаганите климатици на пазара и превъзхожда дори много по-скъпите марки. То е между 26 до 46 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство достига 60 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е едно изключително добро предложение според нас. Това е много добър климатик за охлаждане през лятото и особено за отопление през зимата за стаи до 52 кв.м. Разполагащ с всички основни функции, а и е супер енергийно ефективен, при това на супер достъпна цена. Препоръчваме го, тъй като моделът силно се отличава с модерните си функции, високата енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотната си цена.