Ревю на климатик Inventor King 9000 BTU Wi-Fi (K1VI32-09WiFi/K1VO32-09)


Inventor King 9000 BTU Wi-Fi е идеалния избор за вас, ако търсите инверторен климатик с капацитет 9000 BTU и Wi-Fi контрол, клас A+++, скрит дисплей, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на климатик Inventor K1VI32-09WiFi/K1VO32-09

Този модел е с капацитет на охлаждане и отопление 9000 BTU. Той може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци. Препоръчително е да се използва в помещения с до 18 квадратни метра.

Моделът King 9000 BTU Wi-Fi ​​е оборудван с инверторен компресор, който спомага за подобряване на ефективността на уреда, като освен, че намалява сметките за ток той се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Тази иновативна технология, с която е оборудван този климатик на Inventor, осигурява отлична производителност при минимални разходи. Възползвайте се от най-високия енергиен  клас A +++ и спестете пари за електричество.

Климатикът работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 50° C при охлаждане.

Този климатик Inventor използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Inventor King 9000 BTU Wi-Fi

Основни функции

Моделът разполага със следните функции:

 • Wi-Fi Ready – контролирайте температура на вашият климатик Invertor, като използвате вашия смартфон или таблет.
 • Детектор за движение – той ви предоставя отлични условия и ниски експлоатационни разходи, като увеличава или намалява производителността на устройството, като открие хора в стаята.
 • Въздушен поток на разстояние до 10 м – може да разпределяте въздушния поток на разстояние до 10 метра в стаята, за да се насладите на същата температура във всеки ъгъл на помещението.
 • Въздушен поток в 4 посоки– обновеният дизайн създава равномерно разпределение на въздуха във всички посоки. Движението на лопатките се извършва не само хоризонтално, но и вертикално, което улеснява достигането на въздуха и до най-труднодостъпните зони.
 • Допълнителен компресор и нагревател на шасито – външното тяло е оборудвано със специална лента за подгряване. Тя е поставена от долната страна на уреда и компресорът, гарантираща защитата на уреда дори и в най-трудните климатични условия, осигурявайки продължителното използване на уреда и отлични резултати при отопление.
 • Йонизатор – устройството се грижи да отделя заредени йони с цел да елиминира неприятните миризми миризми, прах и дим, като по този начин осигурява здравословна и чиста среда у вашият дом.
 • Филтър HEPA – този филтър елиминира дори най-малките прахови частици във въздуха и микробите, така шансовете за поява на алергии и заболявания намаляват драстично, осигурявайки ви винаги чист въздух в помещението.
 • Режим Хотел – тази режим предоставя е набор от функции, специално предназначени да помогнат за по-доброто и икономично използване на климатика в хотелски стаи.
 • Тих режим – чрез натискане на бутона Silent устройството ви предоставят тиха и спокойна нощ без излишни шумове.
 • Самопочистване – тази функция намалява нежеланата влага във вътрешното тяло по време на режим на охлаждане. След изключване на климатика, вентилаторът във вътрешното тяло продължава да работи известно време, докато изсъхне напълно.
 • Охлаждане при ниски температури – специалният дизайн на външното тяло осигурява ефективна функция на охлаждане дори при външни температури от -15 ° С.
 • Follow ME -дистанционното е оборудвано с температурен сензор. Когато функцията Follow Me е активирана, температурата, установена от дистанционно управление, се синхронизира с устройството, което ви осигурява идеални условия.
 • Филтър с тройно действие – филтър с тройно действие с витамин С, сребърни йони и катализатор предпазват кожата и подобряват качеството на въздуха. Освен това този филтър за прах е с висока плътност и е с по-голяма ефективност с до 40%.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

Енергийният клас на охлаждане и отопление е А+++, която го прави изключително подходящ за използване както през летния, така и през зимния сезон, заради неговата висока ефективност.

Номинална консумация при охлаждане е 483 W, а тази при отопление е 834 W.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 6.3, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление. В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 9.2. Това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Нивото на шум е едно от най-ниските сред предлаганите климатици на пазара и превъзхожда дори много по-скъпите марки. То е между 20 до 45 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство достига 58 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е едно изключително добро предложение според нас. Това е много добър климатик за охлаждане през лятото и особено за отопление през зимата за стаи до 18 кв.м. Разполагащ с всички основни функции, а и е супер енергийно ефективен, при това на супер достъпна цена. Препоръчваме го, тъй като моделът силно се отличава с модерните си функции, високата енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотната си цена.