Ревю на мобилен климатик Inventor Magic 12000 BTU


Inventor Magic 12000 BTU е идеалния избор за вас, ако търсите мобилен климатик с отлично съотношение между цена и качество. Той е с капацитет 12000 BTU, клас A, с дистанционно управление и функция таймер.

Основни характеристики на мобилен климатик Inventor Magic 12000 BTU

Това е мобилен климатик на достатъчно достъпна цена с добра производителност, която може да осигури прилично ниво на комфорт във всяка стая от 16 до 23 квадратни метра.

Модела предлага някои интересни функции и в допълнение има добър външен вид, който би паснал добре във всяка стая в която бъде монтиран.

Климатикът е с капацитет 12000 BTU, като производителят препоръчва да се използва за помещения от 16 до 23 кв.м със стандартна височина до 2.7 м.

Филтриращата система е с висока плътност и е способна да пречисти почти напълно въздуха в помещението. Освен това филтърът има още един плюс – това да се мие, така че не е необходима периодичната му подмяна.

Този мобилен климатик включва и функция за отопление, която съществува и в повечето климатици монтиращи се на стена.

Този мобилен климатик включва функции за отопление и за охлаждане, както и вентилация и изсушаване.

Ако първите са сезонни, с пряко въздействие върху стайната температура, то другите две могат да се използват през цялата година, с цел ефективното преборване с плесен и мухал и освежаването въздуха в помещението.

Мобилен климатик Inventor Magic 12000 BTU, Клас A, Функция отопление, Включен монтажен комплект, M2GHP290-12

Основни функции 

Модела разполага със следните функции:

  • Sleep (Нощен режим)
  • Дистанционно
  • Програматор 24 часа
  • Автодиагностика на грешки
  • Ниско ниво на шума
  • Включен комплект за монтаж
  • Функция охлаждане и отопление
  • Автоматични клапи

Енергийна ефективност и шум

Енергийна ефективност при охлаждане е А, а тази при отопление е А+. Номиналната консумация при охлаждане е 1350 W, а тази при отопление 1045 W.

Нивото на шум на вътрешното устройство може да достигне 64 dB, което прави модела леко шумен.

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че този мобилен климатик Inventor е способен да осигури оптимално ниво на комфорт във всяко средно по големина помещение. Той има предимството, заради своята мобилност и ниска консумация на енергия. Като се има предвид, че комплектът включва и изпускателни маркучи плюс монтажните аксесоари, смятаме, че цената, за която се продава, е достатъчно привлекателна.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на мобилен климатик Star-Light ACMP-12AH