Ревю на робот прахосмукачка iRobot Braava 390 Turbo


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Braava 390 Turbo, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер достъпна цена.

Основни характеристики

iRobot Braava се грижи за по-добро изчистване и удовлетворяващи резултати със своята качествена технология.

Този модел се характеризира с основният си плюс – има 3 режима на почистване (сухо, мокро и влажно).

Braava 390 притежава вибрираща почистваща глава, благодарение на която се справя с мръсотията и петната при режимите за мокро и влажно почистване.

Вградената iAdapt 2.0 навигация на Braava 390 Turbo избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Технологията iAdapt 2.0 е разработена в сътрудничество с NASA и тя работи като вграден GPS. Навигационният куб iAdapt 2.0 произвежда сигнал, който  робота Braava използва, за да определи  своето положение в помещението, както и местата, които трябва да почисти.

Когато приключи своята работа, той се връща на мястото, от което е започнало почистването.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове с функция за мокро и сухо почистване;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Лесни за закрепване и супер ефективни микрофибърни подложки за почистване;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Навигационна система iAdapt 2.0 – с навигационен куб – възможност за ползване на няколко навигационни уреда;
  • Иновативна система PRO-CLEAN с включен резервоар за вода и препарат за почистване;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Батерия с голям капацитет и супер бързо зареждане с турбо зарядното за около 2 часа, което е включено в комплекта.

Нашето мнение за продукта

iRobot Braava ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Този iRobot може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.