Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 681


iRobot Roomba 681 е идеалният робот-прахосмукачка за почистване на твърди подове и килими. Със своята силна всмукваща сила, той може ефективно да премахне мръсотията, прахта, космите и други отломки. Може да го стартирате удобно чрез програмиране на времето или чрез натискане на само един бутон.

iRobot Roomba 681

iRobot Roomba 681

Робот прахосмукачка iRobot Roomba Antiangle 681, AeroVac, Акустична детекция, iAdapt, Сребрист/Черен

Основни характеристики

iRobot ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

Roomba 681 притежава патентованата почистваща система  AeroVacTM , предлагаща 5 пъти по-силна сила на засмукване в сравнение с основните си конкуренти и премахване на до 50% повече мръсотия.

Вградената iAdapt навигация на iRobot избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

С режим SPOT роботът почиства изключително силно зона с диаметър от 1м. Така можете да съберете разсипана захар в кухнята, например.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Височината на Roomba 681 е само 9.2 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за iRobot 681 – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Roomba 681 също така покрива вашите ръбове и ъгли благодарение на въртящата се четка. Тази въртяща се четка избутва отломки по пътя на тристепенната система за почистване.

Роботът е оборудван със специални сензори за засичане на височини, които действат изключително точно, като по този начин елиминира възможността за падане по стълбите. Roomba спира, връща се и продължава почистването на пода там където е необходимо.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

 • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички твърди подове и килими.
 • Автономна и безопасна навигация iAdapt – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват  безопасността на уреда;
 • Разполага с тристепенна почистваща система;
 • Забавена функция за почистване;
 • Контейнер за отпадъци AeroVac с голям капацитет;
 • Акустична система за откриване на замърсяване;
 • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
 • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
 • Li-Ion батерия с до 2 часа време на работа и супер бързо зареждане за 3 часа;
 • Автоматично зареждане на устройството в докинг станция след приключване на неговата работа;
 • Дръжка за лесно пренасяне.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 696

Нашето мнение за продукта

Тази робот прахосмукачка iRobot предлага изключително много неща и е снабдена с иновативни функции и технологии, за да извърши перфектно почистване на домът ви. Rommba 681 може да се грижи за почистването на домът ви, дори когато не сте у дома, а освен това може да задавате почистване по график. Покривайки всички видове подове, Roomba 681 автоматично ще се приспособи към справяне с всички твърди подове и килим. Чрез своите технологии Roomba гарантира, че може лесно да се справи с праха, мръсотията и косата по пода, при това на сравнително достъпна цена, за която може да го закупите.

iRobot Roomba 681

iRobot Roomba 681

Робот прахосмукачка iRobot Roomba Antiangle 681, AeroVac, Акустична детекция, iAdapt, Сребрист/Черен