Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 696


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Roomba 696, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер цена.

Основни характеристики

iRobot ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

iRobot чисти по всяко едно време, благодарение на приложението iRobot home. Чрез него имате достъп до съвети и подкрепа, функция за включване само с един клик, резултати в реално време за хода на почистването – всичко това само през вашия смартфон!

Roomba 696 притежава патентованата почистваща система  AeroVacTM , предлагаща 5 пъти по-силна сила на засмукване в сравнение с основните си конкуренти и премахване на до 50% повече мръсотия.

Вградената iAdapt навигация на iRobot избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

С режим SPOT роботът почиства изключително силно зона с диаметър от 1м. Така можете да съберете разсипана захар в кухнята, например.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Височината на iRobot 696 е само 9.2 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за Roomba 696 – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Седем дневен таймер, който ви позволява да запаметите кога да почиства през всеки ден и час от седмицата.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

 • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
 • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички видове килими и твърди подове;
 • Дистанционно управление чрез Wi-Fi връзка с приложението iRobot HOME;
 • Автономна и безопасна навигация iAdapt – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват  безопасността на уреда;
 • Разполага с тристепенна почистваща система;
 • Забавена функция за почистване;
 • Контейнер за отпадъци AeroVac с голям капацитет;
 • Акустична система за откриване на замърсяване;
 • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
 • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
 • Li-Ion батерия с до 2 часа време на работа и супер бързо зареждане за 3 часа;
 • Автоматично зареждане на утстройството в докинг станция след приключване на неговата работа;
 • Дръжка за лесно пренасяне.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 695

Нашето мнение за продукта

Roomba 696 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Това може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.