Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 886


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Roomba 886, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер цена.

Основни характеристики

iRobot ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

Това е една от най-добрите роботизирани прахосмукачки, създавана досега. Серия 800 поставя нови стандарти в почистването. Общата ефективност на робота е увеличена с 50 %, благодарение на революционната AeroForce технология.

Roomba 886 притежава патентованата почистваща система  AeroVacTM , предлагаща 5 пъти по-силна сила на засмукване в сравнение с основните си конкуренти и премахване на до 50% повече мръсотия.

Освен това новата Roomba 886 е по-тиха, разполага с по-голям контейнер и зарядна станция с вграден адаптер.

Вградената iAdapt навигация на iRobot избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Височината на iRobot 886 е само 9.2 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за Roomba 886 – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Благодарение на функцията Room to Room и подобрената адаптация на уреда той почиства целият ви апартамент стая по стая. След като оставете вратите отворени и поставете виртуалните навигатори до касите им, съгласно инструкциите.

Roomba ще почисти първата стая и след като подаде сигнал, че вече е почистила, навигаторът ще я насочи към следващото помещение.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

 • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
 • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички меки и твърди подови настилки;
 • Тристепенна почистваща система AeroForce;
 • Система за странично почистване на ъгли и покрай стени Wall Follow;
 • Контейнер с голям капацитет и индикатор при запълване;
 • AeroForce® високо ефективен  HEPA филтър;
 • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват  безопасността на уреда;
 • Функция „Room to Room“;
 • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
 • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
 • Батерия Xlife с удължен живот;
 • До 2 часа време на работа и супер бързо зареждане за 3 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 866

Нашето мнение за продукта

iRobot Roomba ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Това може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.