Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 895


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Roomba 895, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер цена.

Основни характеристики

Roomba 895 се грижи за по-добро изчистване и удовлетворяващи резултати със своята качествена технология.

iRobot чисти по всяко едно време, благодарение на приложението iRobot home. Чрез него имате достъп до съвети и подкрепа, функция за включване само с един клик, резултати в реално време за хода на почистването – всичко това само през вашия смартфон!

Roomba 895 притежава патентованата почистваща система  AeroForceTM , предлагаща 5 пъти по-силна сила на засмукване в сравнение с основните си конкуренти и премахване на до 50% повече мръсотия.

Вградената iAdapt навигация на Roomba 895 избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Височината на модела е 9.2 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за него – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Седем дневен таймер, който ви позволява да запаметите кога да почиства през всеки ден и час от седмицата.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват  безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • До 2 часа време на работа и супер бързо зареждане за 3 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 896

Нашето мнение за продукта

Този iRobot Roomba ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Roomba 895 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.