Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 966


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Roomba 966, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер цена.

Основни характеристики

Roomba 966 ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

Roomba 966 има AeroVac филтър, който поема финия прах и малките боклуци.

Вградената iAdapt навигация на iRobot избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Отложеният старт позволява да зададете час, в който желаете Roomba 966 да започне да чисти, дори да не сте у дома.

Roomba 966 почиства помещенията по два пъти, за да бъде сигурно, че вашият под ще е безупречен, ако имате пълзящо бебе например.

iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

С мобилната апликация iRobot Home можете да контролирате прахосмукачката и да стартирате почистването от всяко кътче на вашия дом.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа до 2,5 часа и супер бързо зареждане само за 3 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 980

Нашето мнение за продукта

iRobot Roomba ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Roomba 966 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.