Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 975

iRobot Roomba 975


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Roomba 975, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер цена.

Основни характеристики на робот прахосмукачка iRobot Roomba 975

Roomba 975 ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

iRobot Roomba 975 разполага с една от най-важните иновации в историята на роботизираните прахосмукачки – триетапна система за почистване AeroForce, която повишава ефективността на засмукване с до 50%, когато е необходимо.

Системата AeroForce концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се екстрактори, което води до ускорение.

Филтрирането на въздуха се осигурява от високоефективен филтър AeroForce.

Усъвършенстваната навигация наречена iAdapt 2.0 на iRobot избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Тя гарантира перфектно почистване на вашия апартамент, независимо колко просторен е той.

Чрез навигационната технология iAdapt 2.0, Roomba 975 научава пътя, „вижда“ и разпознава мебелите или препятствията на входа на съседната стая.

iRobot Roomba 975

Отложеният старт позволява да зададете час, в който желаете Roomba 975 да започне да чисти, дори да не сте у дома.

Roomba 975 почиства помещенията по два пъти, за да бъде сигурно, че вашият под ще е безупречен, ако имате пълзящо бебе например.

iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

С мобилната апликация iRobot Home можете да контролирате прахосмукачката и да стартирате почистването от всяко кътче на вашия дом.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

iRobot Roomba 975

Високопроизводителната литиева батерия позволява на робота iRobot Roomba 975 да почисти до 185 кв.м с едно зареждане.

Ако е необходимо, роботът ще се върне в станцията за зареждане за няколко минути, за да се презареди и ще се върне да почиства точно там, където е спрял,  докато завърши работата си.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа до 2,5 часа и супер бързо зареждане само за 3 часа.

Виж още ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 974

Нашето мнение за продукта

iRobot Roomba ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Roomba 975 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →