Ревю на уред за вакуумиране на храна Jata EV102


Уред за вакуумиране на храна Jata EV102 е може би най-бюджетното и ефективно решени на пазара, ако желаете да се сдобиете с подобен уред, при това на ниска цена.

Jata EV102

Jata EV102

Уред за вакуумиране на храна Jata EV102, 100W, 60 кPa, 25 см., Бял

Той увеличава периода на съхранение  на избраната от вас  храна до 5 пъти. Процеса запазва напълно свежестта и вкуса на храната, чрез херметичното затваряне на пликовете.

Уредът ви спестява пари, когато желаете да си закупите храна в големи количества и да я съхраните свежа за максимално дълъг срок . Той удължава времето на съхранение на продуктите, като в същото време запазва свойствата и полезните вещества.

Той разполага със специална функция за непрекъсната работа, без изчакване между изпразването на въздуха и запечатване на торбичката, което спомага за по-лесно, бързо и качествено вакуумиране на храната.

Както вече споменахме, той автоматично вакуумира храната в пликовете. Това означава, че уреда премахва напълно въздуха и влагата и в плика остава плътно затворена единствено храната.

По този начин продуктите се съхраняват много по-добре и за по-дълъг срок, като се възпрепятства размножаването на бактериите и образуването на плесен, поради липса на кислород и влага вътре в торбата.

Устройството е супер лесно за употреба, тъй като автоматично извършва вакуумирането и запечатването на торбите за вакуумиране само чрез натискането на бутона “AUTO/STOP”.

Може директно да запечатвате торбите (функция за опаковане), ако се ползват ролки за вакумиране чрез бутона “SEAL”. Може и да спрете вакуумния процес, като натиснете бутона “AUTO/STOP”. Освен това този уред е снабден с камера за събиране на отпадъци при отстраняване на излишните течности при вакуумиране.

Основни предимства

  • Уреда е изключително лесен за използване, като разполага с непрекъсната работа, без изчакване между изпразване на въздуха и запечатване на торбичката (автоматична работа), което спомага за по-лесно, бързо и качествено вакуумиране на храната.
  • Разполага с функция за запечатване (при използването на вакуумни ролки).
  • Ширината на използваните вакуумни пикове и ролки е до 25 см.
  • Разполага със светлинна индикация за лесна работа.
  • Максималното вакуумно налягане е 0,60 бара, а капацитета на помпата е 3 литра в минута.
  • Време за запечатване: 8 секунди.
  • Идеална за вакуумиране на месо, риба, плодове и зеленчуци.

Нашето мнение за продукта

Уреда Jata EV 102 е подходящ за домашна употреба за не много интензивна работа. Той ще ви помогне да съхраните вашата храна до 5 пъти по-дълго свежа и вкусна. Разполага и с лесни за намиране консумативи. Със страхотната си цена този уред е много добра инвестиция.

Jata EV102

Jata EV102

Уред за вакуумиране на храна Jata EV102, 100W, 60 кPa, 25 см., Бял