Ревю на бягаща пътека Kondition HM-7800 LT


Kondition HM-7800 LT е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и функционална бягаща пътека, която е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition HM-7800 LT

Kondition HM-7800 LT

Бягаща пътека Kondition HM-7800 LT, Автоматичен наклон 0-15, Максимална скорост 18.8 км/ч, Rаботна повърхност 135 x 52 см, 10.1 inch TFT дисплей

Основни предимства

 

  • 10.1-инчов TFT дисплей;
  • 2 x Вградени високоговорителя;
  • MP3 стойка;
  • Визуализира: време, разстояние, скорост, наклон, телесна мазнина, калории и пулс;
  • Система за аварийно спиране.

Основни характеристики

Бягаща пътека Kondition HM-7800 LT е специално проектирана за домашна употреба, която успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

Този фитнес уред е идеална за хора от всички възрасти, жени и мъже, които искат да запазят физическата си форма или да се отърват от нежеланите килограми.

За разлика от бягането на открито, бягащата пътека предлага повече безопасност поради факта, че няма неравномерни повърхности, а от друга страна, позволява тренировките по всяко време, независимо от времето навън.

Бягането подобрява здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, понижава кръвното налягане, увеличава притока на кръв, намалява вискозитета на кръвта и други.

В допълнение, може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Моделът е с боядисана тръбна рамка, оборудвана с двойка опорни дръжки с много добро покритие.

Теглото е му е 91 кг, но благодарение на монтираните колела може да бъде предвижвана много лесно без усиля от едно място на друго у вашия дом според вашите нужди.

В работен режим пътеката е с размери (Д х Ш х В) 176 x 85 x 130 см с нехлъзгаща се повърхност на движещата се лента с размери (Д x Ш) 135 x 52 см.

Уредът е направен да бъде изключително здрав, а максималното тегло на човека, което може да поддържа е 150 кг. Препоръчва се да изберете машината с максимално допустимото тегло с 10 – 15% по-високо от вашето собствено.

Мощността на двигателя на Kondition HM-7800 LT  е 2.5 к.с, който осигурява скорост от 1 до 18.8 км / ч през управлението на дисплея. Захранването се извършва с електрическата мрежа с 220 V.

Наклонът на лентата може да  регулира автоматично от компютъра между 0-15%, за да се увеличи степента на усилие по време на тренировка.

По принцип специалистите препоръчват да изберете бягаща пътека, която може да поддържат процент на наклона от 10-15%.

Уредът разполага със специални абсорбиращи тампони, за омекотяване на движението и намаляване натоварването в ставите. Това значи че тази пътека може да се използва без проблем от хора със ставни проблеми и такива с наднормено тегло защото не натоварва коксофеморалните и коленните стави.

Прочети още: Как да изберем бягаща пътека?

Управление

Този модел е оборудван с 10.1-инчов цветен TFT екранен компютър с резолюция 1280 x 768 пиксела с тъч бутони.

Мултимедията е с операционна система Android и показва: скоростта на движение на пътеката, изминатото разстояние, времето на тренировката, изгорените калориите, телесна мазнина, ъгъл на наклона, пулс.

Отделно може да регулирате 12 зададени програми. С програмата за измерване на телесното тегло получавате информация за мастния слой, измерен в проценти.

Програмите са много разнообразни и включват по нещо за всеки независимо дали сте начинаещи, средно напреднали, напреднали или експерти.

Пътеката разполага и с два стерео високоговорителя с възможност за свързване с жак Jack, към MP3 интерфейс, MP4 четец на карти + USB жак те са разположени от двете страни на дисплея, който ви осигуряват приятно аудио изживяване.

Предимствата на това устройство са многобройни, освен че можем да слушате музика, то може да гледате любимите ви сериали, филми или видеоклипове, дори със субтитри.

Друга възможност е да разглеждате снимки, без да се налага да включвате вашият лаптоп или други устройства.

Безопасност

Благодарение на технологията Simple Shortkey този процесор ви позволява да променяте скоростта на устройството по много лесен начин само чрез натискане на един клавиш.

Този модел е оборудван с импулсни сензори Cardio Grip, вградени по начини, които се свързват с компютъра на устройството.

Независимо дали тренировъчната програма има за цел да изгори мастния слой или да укрепи сърдечно-съдовата ви система, ключът към постигането на най-добри резултати е поддържането на адекватен пулс за всяка тренировъчна програма.

Сърдечната пулсова система ще ви позволи непрекъснато да наблюдавате сърдечната си честота по време на упражнения, като ви помага да постигнете личните си фитнес цели.

Преди да започнете тренировъчна програма, препоръчително е да се консултирате с вашия лекар. Това е особено важно за хора над 35 години или за хора със съществуващи здравословни проблеми. Също така си струва да се спомене, че този пулсомер не е медицинско изделие.

Системата за безопасност ви позволява да спрете аварийно лентата в случай, че получите контузия.

Центърът на тежестта на машината има твърда опорна основа, която не позволява на машината да се движи по време на тренировка.

Уред, предназначен за тренировки от по 25-30 минути, 2-3 пъти седмично. Всяка серия трябва да започне със загряване от 3-5 минути (препоръчва се по-дълго време за загряване).

Ако започнете тренировки бързо, рискувате да се нараните. В края на всяка серия се препоръчва почивка.

Започнете тренировката си с ниска скорост на ходене приблизително 6 км/ч, а напредналите могат да започнат и с по-бързо бягане с 8 км/ч.

Тази кратка загрявка е необходима за подготовката на организма за упражнения и за стимулиране на сърдечно-съдовата ви система.

След този първи етап на загряване може ръчно да контролирате интензивността на тренировката ви по всяко време с помощта на бутоните за бързо действие на компютърната конзола.

За да има ефект всяка тренировка е необходимо продължи поне 30 минути. В края на тренировката регулирайте скоростта и ъгъла на наклона отново към стойността на нагряване, за да може сърдечно-съдовата система да се върне към нормалните параметри.

Шум

Тази бягаща пътека Kondition HM-7800 LTе много тихо и осигурява ефективно тренировка за всеки начинаещ, както и за професионалист.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 176 см дължина, 85 см ширина и 130 см височина, а тегло му е 91 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази бягащата пътека Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Тя е оборудвана с мощен двигател с 2.5  к.с., достатъчни за достигане на максимална скорост от 18 км/час. Идеална за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че 12-те програми, които поддържа уреда, са много добре обмислени. В същото време той е много лесен, за да се настрои, а предоставеният дисплей и мултимедия имат много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то той ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition HM-7800 LT

Kondition HM-7800 LT

Бягаща пътека Kondition HM-7800 LT, Автоматичен наклон 0-15, Максимална скорост 18.8 км/ч, Rаботна повърхност 135 x 52 см, 10.1 inch TFT дисплей