Ревю на еспресо машина Krups XP562030


Krups XP562030 е идеалната еспресо машината за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този модел е едно от най-изгодните предложения на пазара за еспресо машини, което заслужава вашето внимание.

Основни характеристики

Моделът има стандартни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава с модерния си дизайн в черен цвят и иноксов преден панел.

Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден с кръгъл въртящ се бутон, правещи машината лесна за използване от всеки.

Моделът е снабден високата мощност от 1450 W  и с помпа за налягане от 15 бара за по-добро извличане на аромата на кафето, без то да има горчив вкус.

Патентованата система Krups Tamping System позволява равномерното пресоване на кафето чрез постепенно затягате цедката. Ароматите се извличат еднакво и резултатът е перфектен във всяка чаша кафе.

Патентована Thermoblock система за по-бързо затопляне спомага за намаляването на котления камък, разпределя температурата по-добре, както и ограничава застояването на водата

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Накрайникът за разпенване на млякото и затопляне на течности е лесен за разглобяване и почистване и с много дълъг живот.

Ръчно избиране на обема (1 или 2 чаши): за дълго кафе сутрин и късо еспресо следобед, а за това ви помага и включената дозираща лъжица в комплекта.

А най-отгоре е се намира конзола за затопляне на чашите, за извличането на перфектния резултат при всяка чаша кафе.

Резервоарът за вода е подвижен и е с капацитет капацитет от 1.1 литра и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

Универсалната ръкохватка е съвместима със смляно кафе и всички видове меки капсули и еднократни дози кафе. Тя е удобна за почистване на използваното кафе.

Подвижна ваничка за отцеждане на остатъчните капки – подходяща за измиване в миялна машина за по-лесно почистване

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 9 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази кафемашина е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Модела притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.