Ревю на уред за вакуумиране на храна Laica Compact VT31080


Уред за вакуумиране на храна Laica Compact VT31080 е едно от най-ефективни и бюджетни решения на пазара, ако желаете да се сдобиете с подобен уред.

Основни характеристики на уред за вакуумиране на храна Laica Compact VT31080

Той увеличава периода на съхранение на избраната от вас храна до 5 пъти. Процеса запазва напълно свежестта и вкуса на храната, чрез херметичното затваряне на пликовете.

Уредът ви спестява пари, когато желаете да си закупите храна в големи количества и да я съхраните свежа за максимално дълъг срок .

Той удължава времето на съхранение на продуктите, като в същото време запазва свойствата и полезните вещества.

Освен това спестявате полезно пространство в хладилник, а и уреда позволява опаковането и на крехки хранителни продукти.

Този уред за вакуумиране Laica работи напълно автоматично като извлича въздуха от пликовете за съхранение и след това я затваря херметически.

 

Основни предимства

  • Уреда е изключително лесен за използване, като разполага с непрекъсната работа, без изчакване между изпразване на въздуха и запечатване на торбичката (автоматична работа), което спомага за по-лесно, бързо и качествено вакуумиране на храната.
  • Разполага с функция за запечатване (при използването на вакуумни ролки).
  • Ширината на използваните вакуумни пикове и ролки е до 25 см.
  • Разполага със светлинна индикация за лесна работа.
  • Този уред Laica работи напълно автоматично с високо мощен компресор от 90 W, а капацитета на помпата е 9 литра в минута.
  • Време за запечатване: 5 секунди.
  • В комплекта е включени 10 пликове за вакуумиране на храна с размери от 25 см x 29 см.
  • Идеална за вакуумиране на месо, риба, плодове и зеленчуци.

 

Начин на употреба

Уред за вакуумиране Laica Compact VT31080, 90 W, Бял

Устройството е супер лесно за употреба, тъй като автоматично извършва вакуумирането и запечатването на торбите за вакуумиране. Можете директно да запечатвате торбите (функция за опаковане), ако се ползват ролки за вакумиране. Това става след като натиснете и притиснете капака за затваряне, при което веднага започва засмукването на въздуха и уплътняването на торбата. Може да спрете вакуумния процес, като натиснете бутона “Cancel”.

Нашето мнение за продукта

Този уред Laica е подходящ за домашна употреба за средно интензивна употреба. Той ще ви помогне да съхраните вашата храна до 5 пъти по-дълго свежа и вкусна. Разполага и с лесни за намиране консумативи. Със страхотната си цена този уред е много добра инвестиция.