Ревю на телевизор LG 43LJ515V


LG 43LJ515V е страхотно решение за всеки, който търси оптимален като размери и надежден телевизор с добра картина и звук, при това на отлична цена.

Основни характеристики на телевизор LG 43LJ515V

Това е телевизор, който има за цел да спечели интереса на потребителите, търсещи бюджетно решение за телевизор без смарт функции и то на отлична цена.

Той е изработен от качествени материали с добра сглобка. Черният му цвят му придава стилен вид, с който би се вписвал във всяка една стая на всеки дом.

Вграденият USB Media Player ви позволява  лесно гледане на видео и фото съдържание, както и слушане на музика от USB флаш памет или твърд диск чрез вграденият му порт.

 LG 43LJ515V

Качество на картината

Дисплеят е с диагонал от 108 см, като използва директно LED осветление с напреднала технология.

Full HD резолюцията на екрана от 1920 x 1080 пиксела е напълно достатъчна за размерите му.

Тя напълно ще задоволи очакванията ви и ще ви позволи да се насладите на добра картина при гледането на филми, видео или снимки.

Освен това технологиите Resolution Upscaler и Color Master Engine ще увеличават контраста и ще дадат дълбочина на всеки цвят, за едно страхотно кино изживяване.

Звук

Говорителите му разполагат с 10 W изходна мощ на звука като качеството на говорителите му е напълно задоволително за размерите му.

Връзки

  • 2x HDMI
  • 1x USB 2.0
  • 1x SCART еврожак вход
  • 1x Common interface / CI+
  • 1x Вход за антена (RF)
  • Вход за сателит – Input
  • Mini Component / YPbPr
  • Mini Composite input + Аудио вход
  • Audio out / Headphone Jack
  • Digital optical audio – Output

Основни функции

Моделът разполага с 2 порта за HDMI кабел, чрез които можете да свържете вашият компютър.

Ако искате да гледате филми,  да разглеждате снимки или да слушате музика,  то може да свържете вашата USB флаш памет към телевизора и да направите това лесно.

Това не е смарт телевизор, но ако си закупите отделно смарт тв бокс,  може да получите пълната функционалност на смарт телевизорите.

Чрез него може да се свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание от телевизора, като една безжична мишка и клавиатура би могла да улесни това.

Размери и тегло

VESA стандарт за стойки за окачване на стена: (мм): 200 x 200

Размери (Ш x В x Д в мм) без стойка: 979 x 583 x 69.5

Размери (Ш x В x Д в мм) със стойка: 976 x 633 x 217.9

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е страхотно бюджетно решение за всеки, който търси качествен телевизор от доказан производител, с всички основни функции, при това на супер изгодна цена.