Ревю на телевизор LG 43LK5100PLA

LG 43LK5100PLA


LG 43LK5100PLA е от серия  бюджетни телевизори на корейския производител. Модела има перфектно съчетание между добра картина и звук и съчетава отлични функционалности и в същото време се предлага на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Това е  модел, който има за цел да спечели интереса на потребителите, търсещи бюджетно решение за телевизор без смарт функции и то на отлична цена.

Телевизора е изработен от качествени материали с добра сглобка.  Черният му цвят му придава стилен вид, с който би се вписвал във всяка една стая на всеки дом.

Вграденият USB Media Player ви позволява  лесно гледане на видео и фото съдържание, както и слушане на музика от USB флаш памет или твърд диск чрез вграденият му порт.

Телевизор LED Game TV LG, 43" (43" (108 см), 43LK5100PLA, Full HD

Дисплей

Дисплеят е с диагонал от 108 см, като използва директно LED осветление с напреднала технология.

Full HD резолюцията на екрана от 1920 x 1080 пиксела е напълно достатъчна за размерите му, като напълно ще задоволи очакванията ви и ще ви позволи да се насладите на добра картина при гледането на филми, видео или снимки.

Технологията Dynamic Color прави цветовете по-живи и по-чисти. Тази технология за обработка на цветовете от най-ново поколение предава по точен начин картината, каквато е в действителност.

Звук

Говорителите на 43LK5100PLA разполагат с 10W изходна мощ на звука като качеството на говорителите му е напълно задоволително за размерите му.

Ефектът на съраунд звука на LG сякаш пресъздава звуците. Може да почувствате събитията навсякъде около вас, като използвате само високоговорителя на телевизора, без да е необходимо допълнително оборудване.

Връзки

  • 2x HDMI
  • 1x USB 2.0
  • 1x SCART еврожак вход
  • 1x Common interface / CI+
  • 1x Вход за антена (RF)
  • Вход за сателит – Input
  • Mini Component / YPbPr
  • Mini Composite input + Аудио вход
  • Audio out / Headphone Jack
  • Digital optical audio – Output

Основни функции

Той разполага с 2 порта за HDMI кабел, чрез които можете да свържете вашият компютър.

Ако искате да гледате филми,  да разглеждате снимки или да слушате музика,  то може да свържете вашата USB флаш памет към телевизора и да направите това лесно.

Този телевизор ще ви предложи завладяващо домашно развлечение. Свържете своите развлекателни устройства и се наслаждавайте на разнообразно съдържание, например игри и филми.

Това по същество  не е смарт телевизор, но ако си закупите отделно смарт тв бокс,  може да получите пълната функционалност на смарт телевизорите.

Чрез него може да се свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание от телевизора, като една безжична мишка и клавиатура би могла да улесни това.

Размери и тегло

VESA стандарт за стойки за окачване на стена: (мм): 200 x 200

Размери (Ш x В x Д в мм) без стойка: 970 X 569x 66.8

Размери (Ш x В x Д в мм) със стойка: 970 X 624 X 219.5

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е страхотно бюджетно решение за всеки, който търси качествен телевизор, с всички основни функции, при това на супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →