Ревю на хладилник с фризер French Door LG GMB714PZXV


LG GMB714PZXV е идеалният избор за вас, ако търсите хладилник от типа French Door,  който е оборудван с всички основни функции и екстри и е със страхотен дизайн, при това на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на LG GMB714PZXV

Този French Door хладилник е оборудван с най-съвременни технологии и е идеален е за големи семейства.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в цвят инокс.

Хладилникът ще даде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

Разполага и с контролен панел, разположен във вътрешната горна част, чрез който може да управлявате и наблюдавате температурата на двете отделения.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

LG GMB714PZXV

Хладилника разполага с полезен обем от 401 литра като разполага с 3 големи рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е френски тип, оборудвана с 8 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 98 л. и е от типа чекмедже, предназначено за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти. Мощността на замразяване на уреда е 8 кг за 24 часа.

Други характеристики

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това LG има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът е с отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Виж още ревю на: Двукрилен хладилник Daewoo MRFS-26D2TI

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 380 kWh.

Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (Вx Ш xД ) в см: 177.1x 90.8 x 76.3 и тегло 119 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред хладилниците от типа French Door. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност, както и заради изгодната му цена.