Ревю на хладилник LG GTB583PZCZD

LG GTB583PZCZD


LG GTB583PZCZD е идеалният избор за вас, ако търсите компактен хладилник, снабден с най-новите технологии, при това на много добра цена.

Основни характеристики на LG GTB583PZCZD

Общият обем на този хладилник е 393 литра, от които 283 литра е хладилникът, а останалите 110 литра на фризера.

Дизайнът на този хладилник е изключително стилен като той изпъква с покритието си от неръждаема стомана.

Този хладилник ще предаде усещане за стил и комфорт във всеки дом, като би се вписал перфектно във всяка кухня.

Управление

Моделът разполага с вътрешен LCD дисплей с електронно управление, чрез който може да регулирате двете зони на хладилника. Те могат да се настройват независимо един от друг.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Регулиране и показване на температурата в хладилника между 0 ° C и 7 ° C;
  • Регулиране и показване на температурата във фризера между -12 ° C и -18 ° C.
  • Регулиране на функцията за супер замразяване;
  • Предупредителен сигнал за неизправност;

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

LG GTB583PZCZD разполага с Multi въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която базира на проектирана мрежа от множество канали, чрез които преминава студен въздух поддържащ постоянна температура и влажност. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта за по-дълго време.

Функции на хладилника

LG GTB583PZCZD

Рафтовете за съхранение са 3, като са изработени от високо устойчиво стъкло с рамка неръждаема стоманена. Те са лесни за почистване и са с много добра устойчивост на тежки предмети.

Дръжката на вратата на хладилника е вертикално разположена като вътре той е оборудван с четири неподвижни рафта с различни размери.

В най-долната част на хладилника са разположена едно голямо водонепроницаемо отделение за съхранение на плодове и зеленчуци. В него продуктите запазват своите полезни вещества и аромати за дълъг период от време.

В най-горната част е разположена Fresh Zone. В нея температурата се поддържа в диапазона от (0 ° С-5 ° С), за да се запази рибата и месото в суха среда с ниско ниво на влажността и поддържа перфектна температура за запазването им.

Нивото на влажност вътре се поддържа с помощта на функция за променлива струя на въздушния поток, което значително намалява ефекта на стареене на рибата и месото.

По този начин отделението удължава срока на годност до 3 пъти повече, отколкото хладилниците бе тази зона. Тази секция може да се използва и за размразяване на продукти, извадени от фризера, които ще се готвят.

Устройството разполага с двойно LED осветление, разположено в хладилната зона, за да осигури добра видимост дори и при пълен хладилник.

Функции на фризера

Фризерът е разположено в горната част на хладилника с две широки отделения разположени един над друг. Голямото фризерно отделение предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване.

Моделът разполага с отделни отделения за всеки тип замразяване. Достъпът до храна е лесен чрез отваряне на врата с вертикална дръжка от дясно.

Вратата на фризера също има 2 по-малки рафта, където може да съхраняват замразени продукти, които се използват по-често.

Мощността на замразяване на уреда е 4.5 кг месо или други продукти за 24 часа. В зоната на замръзване този модел има и 5-степенна скала за контрол на температурата във фризера.

В зоната на фризера хладилникът разполага и с устройство за направа на лед наречен Twist Ice.

За съжаление Twist Ice няма постоянна връзка с мрежата за питейна вода. Устройство е с капацитет половин литър е нужно да се захранва с вода всеки път, когато е необходимо. След зареждането фризера превръща водата в кубчета лед.

Производственият капацитет на лед е 0,5 кг / 24 часа. Twist Ice може да се плъзга хоризонтално във фризерното пространство в съответствие с вашите предпочитания.

Други

Вратите са снабдени с уплътнение, което действа като антибактериално да се предотврати образуването на мухъл и бактерии да се вътре поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: N-T подходящи за използване при температури от + 16 ° С до + 43 ° С.

Този хладилник има много добра степен на изолация и има автономност да устои без енергия за 12 часа.

Енергийна ефективност

От енергийна гледна точка моделът се отличава със своята ниска консумация на енергия от 270 кВтч за година и енергиен клас А ++.

Това се дължи и на интелигентния инверторен линеен компресор с уникална изолационна технология, която правят възможно консумираната енергия да бъде по-ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) cm 168 x 70 x 70 и тегло от 70 кг.

Нашето мнение за продукта

Той притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс, който би паснал на всяка кухня. Препоръчваме го на всяко семейство, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност. Също така корейската марка LG вече успешно се е доказала на пазара със своята качествена продукция, така че може да бъдете сигурни в неговите отлични качества и надеждност.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →