Ревю на кафеавтомат Melitta Solo Pure Black E950-222, 15 bar, 1.2 л, Slim,

Melitta Solo Pure Black E950-222


Melitta Solo Pure Black е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат с футуристичен дизайн на Melitta а е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Дизайн

От своя футуристичен дизайн до енергийно ефективни функции тази кафе машина е високо ценена сред ентусиастите.

Според нас едва ли има кухня, където тази машина да не изглежда не на място.

Melitta Solo Pure Black E950-222 има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 20 x 32.5 x 45.5 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Melitta Solo Pure Black E950-222

Контролният панел е снабден с бутони, от които може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

От кръглия въртящ се бутон, може да управлявате размера на смилане на кафето между 14 степени.

Освен това може да зададете 3 настройки за интензивност на кафето, режим за една чаша кафе и режимът за две чаши кафе, приготвени едновременно.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на кафето.

Разглежданият от нас модел Solo е без парна система и ако сте любители на млечните кафе напитки като лате или капучино по скоро този модел не е подходящ за вас.

Но все пак, ако обичате кафето чисто то това е страхотен избор за вас, защото тази машина го приготвя много добре, дори от по-скъпите кафеавтомати на пазара.

Виж още ревюта на кафеавтомати тук

Технически спецификации на Кафеавтомат Melitta Solo Pure Black E950-222

Машината е снабдена с метална подвижна тавичка, която е лесна за изваждане и почистване.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.2 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Melitta Solo има високата мощност от 1400 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Вградената система за мелене на кафе е с един от най-здравите материали, стомана.

Може да избирате едно от 3-те нива на интензитет на кафето, като зададете количеството вода (между 30 и 220 мл) в зависимост от чашата, която искате да използвате и натиснете бутона за чаша или тази за две чаши, ако искате да направите две кафета наведнъж.

Система с капки с регулируема височина се адаптира към всеки тип чаша. Той може да бъде настроен на максимална височина 135 мм и може да приготви две чаши кафе едновременно благодарение на двойната дюза.

В допълнение, електронният дисплей ви информира, когато вашият кафеавтомат Melitta се нуждае от почистване или отстраняване на котлен камък.

Вградените програми за почистване и отстраняване на котлен камък ви помагат да поддържате кафеавтомата Melitta Caffeo Solo в оптимално състояние, за да му се наслаждавате дълго време.

Цикълът на почистване отнема приблизително 15 минути, докато цикълът за отстраняване на котлен камък отнема 30 минути, за да завърши процеса.

Изберете качеството и производителността на Melitta и се наслаждавайте всеки ден на кафе, приготвено по висок стандарт, у дома!

Нашето мнение за продукта

Този кафеавтомат Melita е отличен избор за вас защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Дизайнът на машината е много красив и я кара да изглежда много по-скъпа от колкото е. Освен външния вид моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →