Ревю на хладилник с фризер Midea HC-515WEN


Midea HC-515WEN е идеалният избор за вас, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by Side,  който да е оборудван с всички необходими функции и екстри и е със страхотен дизайн, при това на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на Midea HC-515WEN

Уредът е оборудван с най-съвременните технологии и е идеален е за големи семейства с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн с врати в цвят инокс.

Той ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

Разполага и със сензорен екран за управление и наблюдение на температурата на хладилника и фризера.

Система на охлаждане

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Midea HC-515WEN

Хладилника разполага с полезен обем от 294 литра като разполага с 3 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е френски тип, тоест двойна, като при Side by side хладилниците, оборудвана с 6 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 102 литра и включва две чекмеджета.

Те са разположени едно върху друго, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти..

Мощността на замразяване на фризера е 10 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това той има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T.

Проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този хладилник е добра – клас  А +. – дневния разход на енергия е едва 0.985 kWh.

Това се дължи и на високо ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 43 dB.

Размери и тегло

Този двукрилен хладилник има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 180.8 x 71.3 x 73.1 и тегло 89 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците  от типа Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.

 


Други потребители разгледаха и двукрилен хладилник Midea HC-567WEN