Ревю на двукрилен хладилник Midea HC-689WENWG


Midea HC-689WENWG е идеалният избор за вас, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side, който да е оборудван с много функции и екстри, при това предлагащ се на супер достъпна цена.

Основни характеристики на Midea HC-689WENWG

Този Side by side хладилник Midea е оборудван с най-съвременните технологии и е идеален за големи семейства.

Освен това той притежава страхотен дизайн с врати от бяло стъкло, който би придал усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

За максималната функционалност на уреда и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Моделът е оборудван с LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи дават възможност за:

 • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
 • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
 • Контролиране на функцията режим почивка;
 • Контролиране на функцията защита от деца;
 • Контролиране на Super Cooling функцията- охлажда хладилника до най-ниската температура за около
  2 часа.
 • Контролиране на Super Freezing функцията – охлажда фризера до най-ниската температура за приблизително 6 часа.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Midea HC-689WENWG

Хладилника разполага с полезен обем от 339 литра като разполага с 4 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета наречени Fresh Zone, които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с хоризонтални вградени дръжка, оборудвана с 5 фиксирани подразделения специализирани за:

 • горните рафтове са за съхранение на яйца, сирене и подправки;
 • средният рафт е предназначен на бутилки с над и под средното ниво;
 • долните два рафта са за съхранение на масло и сирене.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 175 литра.

Той включва 2 чекмеджета и 4 рафта, предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Капацитета на замразяване на фризера е 10 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие, което поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това той има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът има термостат, който постоянно наблюдават температурата на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е постоянна температура вътре в уреда, независимо от външната температура.

Super Frost функцията намалява температурата във фризера до -32 ° С. Чрез шоковото замразяване на на храната функцията запазва всички витамини. След като храната е напълно замразена, Super Frost автоматична функция за превключване връща към нормалното след повече от 24 часа, и по този начин помага да спестите електроенергия.

Функцията Super Cooling охлажда вкараната нова храна в хладилника. В същото време тази функция предотвратява затоплянето на продуктите, които вече са в хладилника. Температурата се намалява с натискане на бутон до най-ниското ниво от 2 ° C. За да се избегне ненужното потребление на енергия, функцията автоматично се връща назад след около 6 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T. Проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 424 kWh.

Това се дължи и на високо ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 179 x 89.5 x 69 и тегло 99 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-предпочитаните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн с врати от бяло стъкло, който би придал на всеки дом елегантност и стил. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност и изгодна цена.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на двукрилен хладилник Midea HC-689WENBG (Черно стъкло)