Ревю на хладилник Midea HD-400RWEN1


Midea HD-400RWEN1 е перфектният избор, ако търсите оптимален хладилник с фризер с всички основни функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики Midea HD-400RWEN1

Максималният нетен капацитет от 295 литра се разпределя между 219 литра за хладилника и 76 литра за фризера.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като се откроява с иноксовия си цвят. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Уреда разполага с механичен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

За максимално улеснение и функционалност Midea HD-400RWEN1 е проектиран така, че хладилника е поставен отгоре, а фризера е отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Midea HD-400RWEN

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 3 рафта от темперирано стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Модела разполага с 5 рафта на вратата на хладилника, които биха задоволили напълно вашите нужди.

В най-долната част на уреда са разположени две специални отделения, предназначени за съхранение на плодовете и зеленчуците. Те предоставят най-добрите условия на съхранение на вашите любими зеленчуци и плодове, като те останат свежи и вкусни за максимално дълго време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризера е с общ капацитет от 76 литра, той е разположен е в долната част на уреда, като има три пластмасови чекмеджета, разположени една върху друго. Капацитетът му на замразяване е 4 килограма за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни и са с хоризонтална дръжка с дясно отваряне.

Освен това моделът е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 286 kWh .

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д в см): 188 x 59.5 x 63.5 и тегло 61 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Midea включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн с много хубав цвят, който би се вписал добре във всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет с включени всички основни функции и най-вече, заради неговата супер изгодна цена.