Ревю на хладилник с 2 врати Midea HD-520FWENW


MIDEA HD-520FWENW е перфектният избор за вас, ако търсите практичен хладилник с фризер с всички основни функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики MIDEA HD-520FWENW

Максималният нетен капацитет от 371 литра се разпределя между 281 литра за хладилника и 90 литра за фризера.

Това е функционален и практичен хладилник с фризер за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като се откроява с иноксовия си цвят. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Уредът е проектиран така, че хладилника е поставен отдолу, а фризера е отгоре.

Той е с механичен контрол на управление, който дава възможност за регулиране на температурата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Midea HD-520FWENW

Хладилника е с общ капацитет от 255 литра и разполага с 3 рафта от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

На вратата са разположени 3 широки рафта, които биха задоволили напълно вашите нужди.

В най-долната част на хладилника са разположени две специални отделения, предназначени за съхранение на плодовете и зеленчуците.

То предоставят най-добрите условия на съхранение на вашите любими зеленчуци и плодове, като те останат свежи и вкусни за максимално дълго време.

Уредът разполага с удобен диспенсър за вода, който е вграден в корпуса на хладилника.Това е идеалното решение за охлаждане на водата в горещите летни дни, особено когато забравим да сложим вода в хладилника или лед във фризера и трябва да се охладим веднага.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризера е с общ капацитет от 85 литра и има капацитет на замразяване 4 кг за 24 часа.

Разположен е в долната част на уреда, като има три пластмасови чекмеджета, разположени една върху друго.

Други

Освен това моделът е снабден с антибактериално уплътнение, предотвратяващо образуването на мухъл и бактерии. Освен това то поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Моделът може да се похвали и с функциите си за бързо замразяване и охлаждане, които присъстват единствено в много по-скъпите модели на пазара.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност е добра – клас A + и има дневен разход на енергия едва 0.85 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 45 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д в см): 171.2 x 69.6 x 68.5 и тегло 68 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник MIDEA включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн и стилен цвят, който би се вписал добре във всяка кухня. Препоръчваме ви го, тъй като той има оптимален капацитет, функцията Full No Frost, и включва всички основни функции, от които бихте имали нужда, при това се предлага на супер изгодна цена.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник с 2 врати MIDEA HD-463FWEN