Ревю на фризер MIDEA HS-312FWENWH


MIDEA HS-312FWENWH е идеалният избор за вас, ако търсите надежден и икономичен фризер със средни размери, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на фризер MIDEA HS-312FWENWH

Разполага с по-голямо пространство за съхранение, с 7 отделения и капацитет от 227 литра. Отделенията ви дават свобода в организирането на вашата храна, благодарение на ориентирания към полезността дизайн и функционалност, така че лесно можете да замразите или охладите по-голямо количество продукти.

Това е един “необикновен” фризер, тъй като има функция, която може да го превърне и в хладилник. Той е в бял цвят и е със стандартна форма. Дръжката на вратата е вертикална.

Отварянето на вратата е от дясната страна, но тъй като има реверсивни врати, това устройство ви позволява да промените отварянето ѝ.

Този фризер MIDEA има голям нетен обем от 227 литра, разпределени в 7 отделения.

Следователно никога няма да се притеснявате от факта, че мястото за храната, която искате да замразите няма да ви стигне, тъй като то е повече от достатъчно за много от нас.

С него може да запазите значително количество от вашата храна за дълъг период от време. Това ви спестява пари и време от чести посещения в супермаркета.

Този фризер е предвиден да замразява много храна, без никакви усилия или страх, че няма да имате достатъчно място за нея.

Отделенията ви дават свобода в организирането на вашата храна, благодарение на ориентирания към полезността дизайн и функционалност, така че лесно можете да замразите или охладите по-голямо количество продукти.

Този фризер MIDEA е оборудван с функцията No Frost, която ще ви помогне да не размразявате уреда, спестявайки ценно време. Зеленчуковите торбички или различното месо вече няма да имат ледени отлагания, няма да залепват и ще можете да видите съдържанието по-лесно.

MIDEA HS-312FWENWH

Технически спецификации

Моделът е оборудван с удобен дисплей с електронно управление за по-голямо удобство.

Уредът е с размери (В х Ш х Д) 177.2 x 59.5 x 63.2, така че лесно да можете да намерите място за него у дома.

Моделът разполага с компресор и охлаждащ агент от тип R600a. Той е със стандартен климатичен клас за нашите ширини SN-N-ST-T.

Капацитета на замразяване на този фризер за 24 часа е 15 Kg.

Нивото на шум на устройството достига 42 dB, което е отлична стойност. Теглото му е 60 килограма.

Енергийна ефективност

Класът на енергийна ефективност на фризера Midea е A +. Той е с потребление на енергия 291 KWh за една година.

Следователно, това е разумен избор за вашия дом, защото без съмнение няма да имате завишени сметки за ток.

Нашето мнение за продукта

Този фризер Midea е чудесен избор, тъй като ще гарантира свежестта на вашите продуктите, без да се притеснявате за високата консумацията на електроенергия, тъй като тя винаги ще бъде в разумните граници. Уредът комбинира удобно управление на пространството с висока ефективност. Той е идеален за съхраняване на пресни храни без необходимост от високи сметки за електроенергия, благодарение на енергиен клас А +. Освен това той е и с много разумна цена, която несъмнено си заслужава.