Ревю на климатик Midea Blanc R32 12000BTU


Midea Blanc R32 12000BTU е един от най-достъпните климатици през тази година, който включва набор от интелигентни функции, позволяващи предоставяне на най-високо ниво на комфорт в средни помещения, при това с ниска консумация на енергия.

Основни характеристики на Midea Blanc R32 12000BTU

Midea е вече доказал се производител в климатичната техника, като предлага най-новите и достъпни технологии за климатични системи, без да прави компромиси с качеството.

Този климатик Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O може да се използва както за охлаждане през летните жеги, така и за отопление през студените месеци.

Този климатик има способността да охлажда много бързо, като достига оптималният температурен комфорт изключително бързо.

Високоефективния компресор Inverter Quattro успява да охлади помещението само за 30 секунди. Дори когато става въпрос за отопление, то климатикът се задейства много бързо, като започва да отоплява до 2 минути.

Inverter Quattro: съчетава четири модерни технологии за висока производителност. Този висококачествен компресор, разработен от Midea, генерира непрекъсната енергия за максимален комфорт.

Този климатик Midea може да генерира топлина дори при температура от минус 32 градуса по Целзий и може да поддържа хладен въздух при външна температура от 60 градуса по Целзий.

Капацитета му е подходящ за помещения до 35 квадрата, с височина на жилището до 2.7 метра.

Капацитета на охлаждане и затопляне е 12000 BTU.

Моделът има стилен и модерен дизайн, който би се вписал отлично във всяка една стая от вашия дом. Дизайнът на външното тяло на климатиците Midea Blanc пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.

Midea MA-12NXD0-I 

Основни функции на Midea Blanc R32 12000BTU

Интелигентният режим за пестене на енергия наречен iEco на климатици Midea Blanc R32, може да спести до 60% от вашето електричество за 8 часа по време на сън. Тази технологията перфектно допълва инверторната такава.

Йонизатор – йонизаторът на климатиците Midea Blanc R32 генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да ви осигури свеж и здравословен въздух.

Wi-Fi управление – климатиците Midea Blanc R32 са с вградено Wi-Fi управление. То позволява на климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Функция Super Cool при включен режим на охлаждане контролира вентилаторът на климатика за започване на неговата работа до високи обороти. В резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17°C.  При активиране на функцията Super в режим на отопление, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се повишава до 30°C.

3D въздушен поток за балансирано охлаждане. Това е една от функциите, която може да откриете само в по-скъпите климатици на пазара. Прорезът на вътрешното тяло може да се регулира както хоризонтално, така и вертикално, така че да се осигури най-оптимален въздушен поток в помещението. От тази гледна точка Midea Blanc са едни от най-ефективните климатици на пазара.

Функция Gear включена при климатиците Midea Blanc в режим на охлаждане, ви дава възможност да настроите работната мощност на системата на 50%, 75% или 100%.  Това ви позволява да регулирате директно консумацията на електроенергия.

Функцията “не ме безпокойте” премахва всички акустични сигнали, изключва дисплея и оптимизира шума на вътрешния вентилатор.

Екстра функции

Функция Follow Me автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното, чрез вграден температурен сензор.

Midea Blanc R32 допринася за спокойния ви сън с функцията Sweer Dreams, като ви гарантира оптимални температурни условия за сън, регулирайки въздушния поток.

Функция Anti-cold Air – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Уникален филтър с тройна защита и двойна система за пречистване е една от най-добрите на пазара. Тя е в състояние да премахне вируси, бактерии или алергени от стаята, което води до пълно пречистване на въздуха.

Праховият филтър на инверторните климатици Midea Blanc R32 усвоява фините прахови частици, осигурявайки ви чист и здравословен въздух. А фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин ви предпазва от алергии. Bio филтъра ефективно премахва бактерии и дребни микроорганизми като въздейства върху тяхната клетъчна структура.

Smart Reminder – мобилното приложение на Midea ще Ви напомни да почистите филтрите на климатика, когато това е необходимо, за да дишате винаги свеж и пречистен въздух.

Функцията за автоматично самопочистване на климатици Midea Blanc R32 е изключително полезна, тъй като тя почиства и подсушава автоматично топлообменникът на уреда. По този начин се гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Smart Diagnosis се грижи за вашето спокойствие – климатиците Midea Blanc R32 са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките. Тя отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.


Виж още ревю за:    Midea MA-09NXD0-I   |    Midea MA-24NXD0-I


Енергийна ефективност и шум

Midea Blanc R32 12000BTU разполага с иновативен инверторен Quattro компресор, който увеличава ефективността на уреда. Освен че намалява сметките за ток, то той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

Енергийната ефективност на охлаждане е много добра A++, а на затопляне е A+.

Енергийната ефективност на климатичната система е много добра. Номиналната консумация при охлаждане е 1185, а тази при отопление е 1080 W.

Уреда предлага тиха работа – шумът на вътрешното тяло е много малък благодарение на отличната оптимизация на вентилатора като той достига 38 dB. Шумът на външното устройство достига 56 dB.

Нашето мнение за продукта

Това  е несъмнено свръх ефективен климатик. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт в помещения със средна големина за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, където бъде инсталиран. Като се вземат предвид всички качества и предимства на тази климатична система, то ние вярваме, че уреда си заслужава парите.