Ревю на климатик Midea Blanc 9000 BTU


Midea Blanc 9000 BTU е един от най-достъпните климатици през тази година, който включва набор от интелигентни функции, позволяващи предоставяне на най-високо ниво на комфорт в средни помещения, при това с ниска консумация на енергия.

Основни характеристики на Midea Blanc 9000 BTU

Midea е вече доказал се производител в климатичната техника, като предлага най-новите и достъпни технологии за климатични системи, без да прави компромиси с качеството.

Климатик Midea MSMABU-09HRFN1-QRD0G може да се използва както за охлаждане през летните жеги, така и за отопление през студените месеци.

Този климатик Midea  има способността да охлажда много бързо, като достига оптималният температурен комфорт изключително бързо.

Високоефективния компресор Inverter Quattro успява да охлади помещението само за 30 секунди. Дори когато става въпрос за отопление, то климатикът се задейства много бързо, като започва да отоплява до 2 минути.

Inverter Quattro: съчетава четири модерни технологии за висока производителност. Този висококачествен компресор, разработен от Midea, генерира непрекъсната енергия за максимален комфорт.

Този климатик Midea може да генерира топлина дори при температура от минус 32 градуса по Целзий и може да поддържа хладен въздух при външна температура от 60 градуса по Целзий.

Капацитета му е подходящ за помещения до 25 квадрата, с височина на жилището до 2.7 метра.

Капацитета на охлаждане и затопляне е 9000 BTU.

Моделът има стилен и модерен дизайн, който би се вписал отлично във всяка една стая от вашия дом. Дизайнът на външното тяло на климатиците Midea Blanc пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.

 Midea MSMABU-09HRFN1-QRD0G

 

Основни функции на Midea Blanc 9000 BTU

Интелигентният режим за пестене на енергия наречен iEco на климатици Midea Blanc, може да спести до 60% от вашето електричество за 8 часа по време на сън. Тази технологията перфектно допълва инверторната такава.

Функция Super Cool при включен режим на охлаждане контролира вентилаторът на климатика за започване на неговата работа до високи обороти. В резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17°C.

3D въздушен поток за балансирано охлаждане. Това е една от функциите, която може да откриете само в по-скъпите климатици на пазара. Прорезът на вътрешното тяло може да се регулира както хоризонтално, така и вертикално, така че да се осигури най-оптимален въздушен поток в помещението. От тази гледна точка Midea Blanc са едни от най-ефективните климатици на пазара.

Функция Gear включена при климатиците Midea Blanc в режим на охлаждане ви дава възможност да настроите работната мощност на системата на 50%, 75% или 100%.  Това ви позволява да регулирате директно консумацията на електроенергия.

Екстра функции

Функцията “не ме безпокойте” премахва всички акустични сигнали, изключва дисплея и оптимизира шума на вътрешния вентилатор.

Функция Follow Me автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното, чрез вграден температурен сензор.

Midea Blanc допринася за спокойния ви сън с функцията Sweer Dreams, като ви гарантира оптимални температурни условия за сън, регулирайки въздушния поток.

Уникален филтър с двойна защита и двойна система за пречистване е една от най-добрите на пазара. Тя е в състояние да премахне вируси, бактерии или алергени от стаята, което води до пълно пречистване на въздуха.

Праховият филтър на инверторните климатици Midea Blanc усвоява фините прахови частици, осигурявайки ви чист и здравословен въздух. А фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин ви предпазва от алергии.

Функцията за автоматично самопочистване на климатици Midea Blanc е изключително полезна, тъй като тя почиства и подсушава автоматично топлообменникът на уреда, като по този начин гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.


Виж още ревю на климатик Midea Blanc 12000 BTU


Енергийна ефективност и шум

Този климатик Midea ​​разполага с иновативен инверторен Quattro компресор, който увеличава ефективността на уреда. Освен че намалява сметките за ток, то той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора, той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вибрации и излишен шум.

Енергийната ефективност на охлаждане е много добра A++, а на затопляне е A+.

Енергийната ефективност на климатичната система е много добра – номинална консумация при охлаждане е 821 W, а тази при отопление е 811 W.

Уреда предлага тиха работа – шумът на вътрешното тяло е много малък благодарение на отличната оптимизация на вентилатора като той достига 39 dB. Шумът на външното устройство достига 55 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е несъмнено свръх ефективен климатик. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт в помещения със средна големина за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, където бъде инсталиран. Като се вземат предвид всички качества и предимства на тази климатична система, то ние вярваме, че уреда си заслужава парите.