Ревю на климатик Mitsubishi MSZ-HJ25


Mitsubishi MSZ-HJ25 е климатик с инверторна технология, който е способен да предостави отлично ниво на комфорт всяко помещение до 25 квадрата, в което е инсталиран, като изразходва минимално количество ресурси.

Основни характеристики на климатик Mitsubishi MSZ-HJ25

Модела има семпла визия, която ще подчертае стила и елегантността на всяка стая, в която е инсталиран.

Mitsubishi MSZ-HJ25

Инверторната технология на Mitsubishi намалява потребената енергия на климатика с най-малко с 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Този климатик Mitsubishi може да поддържа отличен комфорт на температурата във вашият дом през всички сезони.

Основният капацитет на модела е 9000 BTU , като режима му на охлаждане е с капацитет 8530 BTU, докато този при отопление е 10748 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина  между 20 и 25  кв/м и с до 70 куб. метра със стандартна височина 2.65 метра.

Основни функции

  • Филтриращата система на модела е много добра. Предотвратява разболяването от астма, алергии и респираторни заболявания на вас и вашето семейство. Освен това той може да се мие, което премахва необходимостта от периодична подмяна.
  • Таймер – може да задавате включване или изключване на уреда в рамките на 24 часа;
  • Автоматичен рестарт – при изключване на тока уреда се изключва и след рестартирането му настройките, които сте задали преди това се възстановяват автоматично;
  • Самодиагностика – чрез специално разработено приложение за телефона може да следите състоянието на уреда;
  • Тих режим

Енергийна ефективност и шум

Моделът разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, чрез електронното контролиране на скоростта, което успява да достигне желаната температура и след това я поддържа постоянна . Освен за намалените сметки за ток, инвертора се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Енергийният клас на охлаждане е като при повечето съвременни климатици на пазара А++, а този на затопляне е А+.

Номинален капацитет на охлаждане е 2.5 kW, а този на отопление е 3.15 kW.

Нивото на шум на вътрешното тяло варира в диапазона между 22 до 45 dB, а нивото на шум на външното устройство достига 50 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 23.2 x 290 x 799

Тегло на вътрешното тяло (кг): 9

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 249 x 538 x 699

Тегло на външното тяло (кг): 25


Прочетете още ревю за климатик: Mitsubishi MSZ-HJ35

Нашето мнение за продукта

Това е високо ефективен климатик, оборудван с най-съвременните технологии, които биха могли да осигурят високо ниво на комфорт във всяко едно помещение до 25 квадрата. Високата енергийна ефективност и повишената надеждност на този модел оправдават неговата инвестиция. Той гарантирано ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината, без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.