Ревю на климатик Mitsubishi MSZ-HJ35

Mitsubishi MSZ-HJ35


Mitsubishi MSZ-HJ35 е климатик с инверторна технология, който е способен да предостави отлично ниво на комфорт всяко едно средно помещение, в което е инсталиран, като изразходва минимално количество ресурси.

Основни характеристики на климатик Mitsubishi MSZ-HJ35

Модела има семпла визия, която ще подчертае стила и елегантността на всяка стая, в която е инсталиран.

Климатик Mitsubishi MSZ-HJ35, Инверторен, 12000 BTU, Клас A, Филтър против прах, Функция Econo Cool, Ежедневно програмиране, Самопочистващ, Auto-restart, Бял

Моделът MSZ-HJ35 може да поддържа отличен комфорт на температурата във вашият дом през всички сезони.

Основният капацитет на модела е 12 000 BTU , като режима му на охлаждане е с капацитет 10577 BTU, докато този при отопление е 12283 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина  между 25 и 35  кв/м и с до 100 куб. метра със стандартна височина 2.65 метра.

Основни функции

  • Филтриращата система на модела е много добра. Предотвратява разболяването от астма, алергии и респираторни заболявания на вас и вашето семейство. Освен това той може да се мие, което премахва необходимостта от периодична подмяна.
  • Таймер – може да задавате включване или изключване на уреда в рамките на 24 часа;
  • Автоматичен рестарт – при изключване на тока уреда се изключва и след рестартирането му настройките, които сте задали преди това се възстановяват автоматично;
  • Самодиагностика – чрез специално разработено приложение за телефона може да следите състоянието на уреда;
  • Тих режим

Виж още ревю на: климатик Mitsubishi MSZ-HJ25

Енергийна ефективност и шум

Той разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, чрез електронното контролиране на скоростта, което успява да достигне желаната температура и след това я поддържа постоянна . Освен за намалените сметки за ток, инвертора се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Инверторната технология на Mitsubishi намалява потребената енергия на климатика с най-малко с 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Енергийният клас на охлаждане е като при повечето съвременни климатици на пазара А++, а този на затопляне е А+.

Номиналната консумация за час е 1100 W при охлаждане и 1300 W при отопление.

Нивото на шум на вътрешното тяло варира в диапазона между 22 до 45 dB, а нивото на шум на външното устройство достига 50 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 23.2 x 290 x 799

Тегло на вътрешното тяло (кг): 9

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 249 x 538 x 699

Тегло на външното тяло (кг): 25

Нашето мнение за продукта

Това е високо ефективен климатик, който е оборудван с най-съвременните технологии, които биха могли да осигурят високо ниво на комфорт във всяко едно средно-голямо помещение. Високата енергийна ефективност и повишената надеждност на този модел оправдават неговата инвестиция. Той гарантирано ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината, без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →