Ревю на телевизор Philips 43PFT5503/12

Philips 43PFT5503/12


Philips 43PFT5503/12 е перфектният избор за вас, ако търсите надежден LED телевизор с отлична Full HD картина и прекрасен звук, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на телевизор Philips 43PFT5503/12

Това е  модел, който има за цел да спечели интереса на потребителите, търсещи бюджетно решение за телевизор без смарт функции на отлична цена.

Този телевизор Philips има стилен дизайн в черен цвят в гланцирано покритие и много тънката рамка, която го карат да изглежда още по-голям.

Телевизорyt е изработен от качествени материали, които имат добра сглобка. Черният цвят му придава стилен вид, който би се вписвал във всяка една стая на всеки дом.

Вграденият USB Media Player ви позволява лесно гледане на видео и фото съдържание, както и слушане на музика от USB флаш памет или твърд диск чрез вграденият му порт.

Philips 43PFT5503/12

Качество на картината

Дисплеят му е с диагонал от 108 см, като използва директно LED осветление с напреднала технология.

Full HD резолюцията на екрана от 1920 x 1080 пиксела е напълно достатъчна за размерите му.

Това напълно ще задоволи очакванията ви и ще ви позволи да се насладите на добра картина при гледането на филми, видео или снимки.

Звук

Говорителите му са с 16 W изходна мощ на звука като качеството е напълно задоволително за размерите му.

Заедно с технологиите Incredible Surround, Smart Sound и тази за автоматичното балансиране на звука са предназначени да ви осигурят страхотен звук с много ниско изкривяване.

Това ще ви позволи да получите едно страхотно изживяване.

Връзки

  • 2x HDMI
  • 1x USB 2.0
  • 1x SCART еврожак вход
  • 1x Common interface / CI+
  • 1x Вход за антена (RF)
  • Вход за сателит – Input
  • Mini Component / YPbPr
  • Mini Composite input + Аудио вход
  • Audio out / Headphone Jack
  • Digital optical audio – Output

Основни функции

Той разполага с 2 порта за HDMI кабел, чрез които можете да свържете вашият компютър. Ако искате да гледате филми,  да разглеждате снимки или да слушате музика,  то може да свържете вашата USB флаш памет към телевизора и да направите това лесно.

Това не е смарт телевизор, но ако си закупите отделно смарт тв бокс,  може да получите пълната функционалност на смарт телевизорите.

Чрез него може да се свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание от телевизора, като една безжична мишка и клавиатура би могла да улесни допълнително вашето сърфиране в мрежата.

Размери и тегло

VESA стандарт за стойки за окачване на стена: (мм): 200 x 200

Размери (Ш x В x Д в мм) без стойка: 970 x 563 x 80.5

Размери (Ш x В x Д в мм) със стойка: 970 x 585 x 218

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е страхотно бюджетно решение за всеки, който търси надежден LED телевизор с добра картина и звук и с всички основни функции и връзки, при това на супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →