Ревю на кафеавтомат Philips EP3363/10


Philips EP3363/10 е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Philips е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Основни характеристики

Моделът има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 21.5 x 33 x 43.9 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в червен цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Контролният панел е снабден с интуитивен сензорен панел за лесно избиране на вашето любимо кафе.

Чрез него може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

Може да приготвяте вашата любима напитка сред: кафе еспресо, дълго еспресо, гореща вода за чай или кафе американо.

Тази супер автоматична машина предлага изобилие от опции за персонализиране напитките според вашият вкус. Можете лесно да персонализирате и запаметите дължината и силата за всяка ваша любима напитка. Откривайте, експериментирайте и измисляйте всяка една напитка!

Благодарение на функцията MEMO винаги ще имате кафе, приготвено според вашите лични желани. Тя ви позволява да регулирате и запаметявате количеството кафе или капучино в чашата. С тази функция машината знае точно как харесвате кафето или капучиното.

Наслаждавайте се на супер гъсто капучино и лате или макиато с идеална температура по възможно най-лесния начин. Просто налейте мляко в каната и изберете предпочитаната си напитка. Дали това е капучино или мляко на пяна, напитката ви ще бъде сервирана за секунди с поток без разплискване при идеална температура.

Всяко кафе, което ще приготвяте, ще бъде покрито с копринен млечен слой, който подканва вкусовите ви рецептори. Каната разпенва млякото два пъти, след което налива гъст слой без пръски в чашата ви при правилната температура. Каната може също да се съхранява удобно в хладилника и е невероятно хигиенична.

Функции за мелене

От единия бутон, може да управлявате размера на смилане на кафето между 12 степени на смилане.

Чрез нея може да превърнете зърната във всичко – от изключително фино прахообразно до грубо смилане.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от 100 % керамика, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Освен това мелачката е изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.

Новата функция Aroma Seal защитава зърната на кафето и гарантира, че то ще запази първоначалния си аромат с течение на времето, намалявайки в същото време шума от мелачката.

Технически спецификации

Машината е снабдена с тава от неръждаема стомана, чрез която може да се грижите за чистотата на машината много по-лесно.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.8 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът EP3363/10 има високата мощност от 1850 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Допълнителни функции

Регулируемата струя на тази машина предотвратява разливането и охлаждането на кафето при изсипване в чашата. По този начин еспресото винаги се сервира при правилната температура, като машината се запазва чиста.

Патентована иновация – филтърът за вода AquaClean – гарантира, че се възползвате максимално от вашата напълно автоматична кафемашина. Като сменяте филтъра при известяване от машината, няма нужда да премахвате котлен камък до 5000 чаши, като същевременно качеството на кафето ще е по-добро заради чистата и пречистена вода, с която е направено. След като AquaClean е монтиран на вашата кафемашина, алармата за известие за премахване на накип автоматично се дезактивира.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изключително лесно изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Системата Aroma Extract интелигентно постига оптимален баланс между температурата на приготвяне и извличането на аромата, като поддържа температурата на водата между 90 и 98 °C, като същевременно регулира дебита на водната струя, за да можете да се насладите на вкусно кафе.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Philips е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.