Ревю на вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01


Philips FC6725/01 е модерна 2 в 1 вертикална прахосмукачка, която има добра засмукваща мощност и отличен живот на батерията, при това на изгодна цена.

Philips FC6725/01

Philips FC6725/01

Вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01, 2 in 1, 21.6 V, Четка с LED, Зелена

 

Вертикалните прахосмукачки 2 в 1 напоследък са много популярни, като са предпочитани от потребителите заради отличното им боравене и лекотата на почистване на твърди повърхности, фотьойли и дивани или интериора на автомобилите.

Безжичната вартикална прахосмукачка е чудесна алтернатива класическите, който са тежки и в повечето случаи неудобни за използване.

Безжичните прахосмукачки са изключително лесни за използване, като са идеални за почистване на прах и мръсотия от всяко кътче на вашият дом.

Най-ефективните модели имат мощни батерии, които им предлагат автономност, която надвишава 60 минути, дори позволява почистване на апартамент с по 3-4 стаи. Други важни спецификации при избора на такава прахосмукачка са гамата от аксесоари, ефективността на филтриращата система или нивото на работния шум. 

Едни от най-важните аспект, които е добре да вземете предвид при закупуване на вертикална прахосмукачка са размерите и теглото, автономността на батерията и времето за зареждане, ефективността на праховите филтри и аксесоарите за различни видове повърхности.

Тук ще ви представим вертикална прахосмукачка от ново поколение, произведена от Philips.

Philips FC6725/01 е вертикална прахосмукачка в модерен зелен цвят. Прахосмукачката има ергономична дръжка, която позволява лесно използване и бърза смяна на скоростите. Освен това този модел тежи едва 2.48 кг, което значи, че може да използвате уреда дори с една ръка.

Philips FC6725/01

Този модел ни предлага най-добри резултати при почистване на твърди повърхности и килими.

Технологията Philips Power Cyclone 7 предлага най-добрите резултати от почистването с едно движение чрез изключително ефективната си технология.

Смукателната глава Tri Active на този модел предлага най-доброто почистване на твърдите подове и килими, благодарение на моторизирана четка, която събира цялата мръсотия и мъх само с едно движение.

Мощният мотор Power Blade от Philips предлага мощност на засмукване, която ни е необходима, за да почистим дори най-фините прахови частици от всякакъв вид повърхност.

Подвижният вертикален блок се отделя от основната и ви позволява да почистите лесно масата или дивана от натрупаните косми от домашният ви любимец например.

Това превръща тази уредът две устройства в едно. Четката е вградена в тръбата, така че да е винаги подръка за почистване на тавани и рафтове.

Philips FC6725/01

Този модел тежи само 2,48 кг, а дизайнът му супер ергономичен и ви позволява да го съхранявате лесно, дори и в тясно пространство.

Всмукателната глава на 180 градуса осигурява бързо засмукване на всички видове повърхности, а гъвкавото съединение позволява засмукване под мебели или на трудно достъпни места. В допълнение, четката е моторизирана за ефективно почистване на мъх и косми, като е снабдена със светодиоди, които позволяват почистване в по-тъмни зони.

Филтриращата система съдържа миещ се филтър, който улавя повечето прахови частици или алергени от въздуха.

Philips FC6725/01 има мотор Power Blade, който осигурява максимален въздушен поток от 800 л/мин, който ще ви позволи бързо да почистите трохи, мъх и прах от твърди повърхности, тънки килими или тапицерия.

Автономността на 21,6 V батерията е най-много 40 минути, като времето за работа се намалява наполовина при използване на моторизирана четка. За съжаление времето за пълно зареждане на батерията е 5 часа и е препоръчително да се зарежда след всяко използване.

В комплекта ще намерите включен както аксесоар за тесни пространства, така и докинг станция за зареждане, която можете да монтирате на стена.

Нивото на шум достига 80 dB, което е доста високо, но е сравнимо с други модели със сходни характеристики и цена.

Системата за филтриране използва технологията PowerCyclone 7, която незабавно отделя праха от въздуха, което прави въздуха в помещенията много по-чисти.

Philips FC6725/01

Прах, пух, косми и трохи – лесно се забелязват и улавят благодарение на светодиодните светлини в накрайника SpeedPro, които разкриват незабележим прах и мръсотия в движение.

Прахосмукачката разполага с две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия.

Бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели със SpeedPro прахосмукачката е гъвкава и лесна за маневриране. Контейнерът за прах е отгоре, което позволява по-малък ъгъл и дори се изравнява с пода, за да достигне под ниските мебели.

Контейнерът за прах на прахосмукачката се премахва лесно и се изпразва хигиенично, без да образува облаци от прах.

Моторът PowerBlade е разработен за висока скорост на въздуха, за да осигури мощно, прецизно събиране в накрайника.

Миещ се филтър осигурява висока скорост на въздуха за по-дълго. Филтриращата система връща чистия въздух обратно в мотора, осигурявайки висока скорост на въздуха и по-дълготрайна ефективност.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • 2 в 1 вертикална прахосмукачка, подходяща за всички видове подови настилки;
  • Лесно свалящия се контейнер за прах;
  • Високо ефективна филтриращата технология за почистване на въздуха с миещ се филтър;
  • Вграденo преносимo устройство, накрайник за тесни места и четка;
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др;
  • Две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия;
  • Получавате бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели;
  • Светодиодните светлини в накрайника разкриват незабележим прах и мръсотия
  • До 40 мин почистваща сила с 21,6V литиево-йонни батерии;
  • Компактни размери с тегло от едва 2.48 кг.

Нашето мнение за продукта

Чистотата е от съществено значение в дома на всеки от нас и затова, ако искате качествена прахосмукачка с доста добра мощност на засмукване на достъпна цена, препоръчвам вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния миещ се филтър, както и с изключително изгодната си цена. Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места.

Philips FC6725/01

Philips FC6725/01

Вертикална прахосмукачка Philips FC6725/01, 2 in 1, 21.6 V, Четка с LED, Зелена

Подобни продукти:

Philips XC704101

Philips XC7041/01

Вертикална прахосмукачка Philips Speed ProMax 2 in 1, Технология PowerCyclone 8, Цифров дисплей, 360 градусова LED смукателна глава, Автономност до 65 минu в Eco режим, 30 мин в нормален режим, 21 мин Turbo режим, Литиева батерия 25.2V