Ревю на кафеавтомат Philips HD8651/19

Philips HD8651/19


Philips HD8651/19 е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Philips е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Основни характеристики на кафеавтомат Philips HD8651/19

Моделът има сравнително компактни размери (Ш х Д х В в см) 42 x 32.5 x 29.5 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в сребристо-бял цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Контролният панел е механичен и е интуитивен и лесен за използване за максимално лесно избиране на вашето любимо кафе.

Чрез може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

Тази супер автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализирате напитките според вашия вкус.

Можете лесно да персонализирате и запаметите дължината и силата за всяка напитка. Откривайте, експериментирайте и измисляйте всяка една напитка!

От единия бутон, може да управлявате размера на смилане на кафето между 12 степени на смилане.

Чрез нея може да превърнете зърната във всичко – от изключително фино прахообразно до грубо смилане.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка. Тя е изработена от 100 % керамика, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Освен това мелачката е изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.

Технически спецификации

Машината е снабдена с подвижна тава изработен от неръждаема стомана, чрез която може да се грижите за чистотата на машината много по-лесно.

Резервоарът за вода има капацитет от 1 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът HD8651/19 има високата мощност от 1400 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изключително лесно изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Основни функции

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Приставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за вашето капучино. Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.

Захранващият кабел е с дължина от 1,3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Philips е много добра в дългосрочен план. Можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →