Ревю на робот прахосмукачка Philips SmartPro Active FC8822/01


Philips SmartPro Active FC8822/01 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Накрайникът TriActive XL ви предлага ефективни и цялостни резултати при почистване, вече 2 пъти по-бързо сравнено с предходните модели, благодарение на: 1. По-широкият накрайник покрива два пъти повече подово пространство с едно движение. 2. Трите отвора за всмукване събират прах от предната и от страничните части. 3. Гъвкавата лента събира останалия прах. 4. Следващият контурите накрайник намаляващ загубата на всмукателна мощност върху различни видове подове.

Дистанционно управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията на прахосмукачаката-робот на Philips е почти празна, тя автоматично ще отиде при докинг станцията, за да се зареди, така че ще бъде готова за следващото почистване.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Тази прахосмукачка-робот предлага възможност за насрочване на почистването до 24-часа.

Този робота на Philips притежава инфрачервени сензори за откриване и избягване на препятствия. Оборудвана с 6 инфрачервени сензора за откриване и избягване на препятствия, като стени, лампи или кабели, така че подът ви се почиства внимателно.

Най-после можете да се наслаждавате на чист дом без да полагате усилия за това.

Планирайте почистването през седмицата чрез фунцкията на прахосмукачката за насрочване на седмичен график, за да можете да програмирате следващото си почистване за седмица напред с възможност за задаване на различно време за всеки ден, с изключение на един.

Роботът ще се активира дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на почистен дом, когато се приберете.

Виртуалната стена , която определя обсега на действие създава невидима преграда, която роботът не може да премине. Тази невидима преграда може да се използва за ограничаване на робота до определена стая или област и предотвратяване на прекаленото му доближаване до електрически или компютърни кабели, деликатни предмети на пода и други. Виртуалната стена има обсег от около 2 метра.

3-степенна система за почистване, включително приставка за подсушаващо почистване. Първо две дълги четки измитат замърсяванията и праха към робота.

След това накрайникът събира замърсяванията и праха благодарение на мощния си мотор. Накрая подвижната приставка за подсушаващо почистване събира дори най-финия прах от пода ви.

Роботът разпознава най-замърсените зони за по-дълбоко почистване. Функцията на сензора за прах позволява на робота автоматично да разпознава областите, където е натрупано най-голямо количество прах, така че той остава в тях няколко секунди повече за по-дълбоко почистване.

4 режима на чистене за адаптиране към различните области в дома ви. Режимът тип “z” задвижва робота по паралелен зигзаговиден път, когато той открие сравнително по-голямо пространство.

Режимът за отскачане задвижва робота по права линия. Когато той се сблъска с предмет, роботът избира друга произволна посока.

При спиралния режим роботът се движи по спирала с увеличаващ се радиус. Режимът за проследяване на стени задвижва робота за почистване в близост до и успоредно на стената. А режим за засмукване Turbo се включва при необходимост от интензивно почистване.

Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда. Новата прахосмукачка робот е оборудвана с интелигентна система за разпознаване, комбинация от интелигентни чипове, до 25 сензора, жироскоп и акселерометър, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно.

Роботът разбира средата и избира оптимална стратегия за почистване, така че да почисти дома ви възможно най-бързо и след това се връща към докинг станцията си.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • 4 режима на почистване, които този робот може да избере за най-ефективно и подходящо почистване;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – подходяща е за сухо почистване;
  • Планирайте почистването с функцията за отложен старт до 24 часа;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа – приблизително до 120 минути, според натоварването и зареждане за около 4 часа.

Нашето мнение за продукта

Philips FC8822/01 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие. Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Philips FC8822/01 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.