Ревю на робот прахосмукачка Philips SmartPro Compact FC8776/01


Philips SmartPro Compact FC8776/01 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Ултра-плосък дизайн с височина само 6 см дава преимущество на този робот прахосмукачка за почистване под всяка мебел.

Новият накрайникът TriActive XL ви предлага ефективни и цялостни резултати при почистване, благодарение на по-широкият накрайник покриващ два пъти повече подово пространство с едно движение.

Новият SmartPro Compact с накрайник TriActive XL има система за движение на 4 колела в сравнение с тази на традиционните роботи, която е на 2 колела. Системата за движение на 4 колела помага на робота ви да преминава лесно през прагове.

Освен това трите отвора за всмукване събират прах от предната и от страничните части. А гъвкава лента събира останалия прах.

Дистанционно управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията на прахосмукачаката-робот на Philips е почти празна, тя автоматично ще отиде при докинг станцията, за да се зареди, така че ще бъде готова за следващото почистване.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Тази прахосмукачка-робот предлага възможност за насрочване на почистването до 24-часа.

Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда. Интелигентна система за разпознаване, комбинация от интелигентни чипове, жироскоп и акселерометър, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно.

Роботът разбира средата и избира оптимална стратегия за почистване, така че ще почисти дома ви възможно най-бързо.Той не се заклещва и се връща към докинг станцията си при необходимост.

Благодарение на 4-те стила на почистване този робот може да избере ефективна и подходяща програма, за да почисти стаята ви до блясък.

Благодарение на 2-те свръхдълги четки той почиства замърсявания и прах от ъгли и кантове и почиства там, където други роботи не могат да достигнат.

Новата прахосмукачка-робот от Philips е оборудвана с 6 инфрачервени сензора за откриване и избягване на препятствия, като стени, лампи или кабели, така че подът ви се почиства внимателно. Най-после можете да се наслаждавате на чист дом, без да полагате усилия за това.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • 4 режима на почистване, които този робот може да избере за най-ефективно и подходящо почистване;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – подходяща е за сухо почистване;
  • Планирайте почистването с функцията за отложен старт до 24 часа;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния му дизайн с до височина 6 см;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа – приблизително до 130 минути, според натоварването и зареждане за около 4 часа.

Нашето мнение за продукта

Philips FC8776/01 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Philips FC8776/01 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.