Ревю на робот прахосмукачка Philips SmartPro Easy FC8794/01


Philips SmartPro Easy FC8794/01 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Ултра-плосък дизайн с височина само 5.85 см дава преимущество на този робот прахосмукачка за почистване под всяка мебел.

Дистанционно управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията на прахосмукачаката-робот на Philips е почти празна, тя автоматично ще отиде при докинг станцията, за да се зареди, така че ще бъде готова за следващото почистване.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Тази прахосмукачка-робот предлага възможност за насрочване на почистването до 24-часа.

Интелигентната система за разпознаване адаптира почистването според всяка среда. Интелигентна система за разпознаване, комбинация от интелигентни чипове, жироскоп и акселерометър, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно.

3-степенна система за почистване, включително и функция за мокро почистване. Първо две дълги четки измитат замърсяванията и праха към робота. След това накрайникът събира замърсяванията и праха благодарение на мощния си мотор.

Накрая микрофибърна подложка за мокро почистване подобрява почистването като събира дори най-финия прах от пода ви.

4 режима на чистене за адаптиране към различни области. В зависимост от вида на стаята прахосмукачката-робот ще следва един или няколко режима на почистване: почистване тип „Z”, спираловиден, еластичен или следващ стените шаблон на почистване.

Мощност от 600 Pa за силно засмукване. Компактна, но силна – вашата прахосмукачка-робот на Philips има до 600 Ра всмукателна мощност, така че може да почиства ефективно с необходимата мощност, за да се отървете бързо от мръсотията и праха.

Лесно изпразване на отделението за прах. Можете да изхвърляте праха от отделението за прах, без да се налага да докосвате замърсяванията.

Работа с един бутон – Просто натиснете ON (включи) и тя веднага започва да почиства вашите подовете. Толкова лесно използване.

Интелигентната система за разпознаване 2 адаптира почистването според всяка среда. Philips SmartPro Easy е оборудвана с интелигентна система за разпознаване 2, комбинация от интелигентни чипове, до 23 сензора и жироскопи, което прави робота достатъчно ефективен, за да почиства самостоятелно.

Роботът разбира средата и избира оптимална стратегия за почистване, така че да почисти дома ви възможно най-бързо.

Филтърът Ultra Hygiene EPA12 улавя 99,5% от фините прахови частици, като същевременно филтрира изходящия въздух. Това запазва праха в рамките на контейнера, което предотвратява вторично замърсяване.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • 4 режима на почистване, които този робот може да избере за най-ефективно и подходящо почистване;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – предлага сухо и мокро почистване;
  • Планирайте почистването с функцията за отложен старт до 24 часа;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния му дизайн с до височина 5.85 см;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа – приблизително до 105 минути, според натоварването и зареждане за около 4 часа.

Нашето мнение за продукта

Philips FC8776/01 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие. Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Philips FC8776/01 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.