Ревю на вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01


Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01 е модерна 3 в 1 (ръчна, за прах и мокро чистене) вертикална прахосмукачка, която има добра засмукваща мощност и отлична автономност, при това на супер изгодна цена.

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01, 21.6V, Автономия макс. 50 мин, Четка с LED 180°, Мини четка Тurbo, Тюркоаз/Черен

 

Безжичната вартикална прахосмукачка е чудесна алтернатива класическите, който са тежки и в повечето случаи неудобни за използване.

Безжичните прахосмукачки са изключително лесни за използване, като са идеални за почистване на прах и мръсотия от всяко кътче на вашият дом.

Едни от най-важните аспект, които е добре да вземете предвид при закупуване на вертикална прахосмукачка са размерите и теглото, автономността на батерията и времето за зареждане, ефективността на праховите филтри и аксесоарите за различни видове повърхности.

Тук ще ви представим вертикална прахосмукачка от ново поколение, произведена от Philips.

Тази вертикална прахосмукачка ви дава възможността освен да измучи праха и мръсотията от пода, то и да го избърши с мокра микрофибърна кърпа.

Последните модели SpeedPro Aqua имат изградена интелигентна система за почистване, която, когато се напълни с вода и почистващ агент, премахва 99 процента бактерии от пода. Дори и най-малките частици прах, които не се успяват да се изсмучат от смукателната дюза, могат да бъдат почистени от мопа.

Philips FC6729/01 е вертикална прахосмукачка в модерен цвят тюркоаз с черни елементи. Прахосмукачката има ергономична дръжка, която позволява лесно използване и бърза смяна на скоростите.

Всъщност 2.45-килограмовият Philips SpeedPro Max Aqua предлага в допълнение към резервните филтри и две други подложки за избърсване, както и други полезни аксесоари също са включени в комплекта. 

Накрайникът за засмукване на 180° на SpeedPro Max Aqua е уникален благодарение на своята форма и висока всмукваща мощност абсорбира 98 % мръсотия и прах от всички страни. Philips обещава 180-градусови резултати на засмукване. Така че почистването трябва да бъде по-бързо и по-ефективно.

Включената мини-турбо четката е идеална за почистване на космите от домашните любимци от тапицерията, местата за сядане и килимите. Тя е компактна, мощна и ефективна.

Режим AquaBoost спомага за по-бързо почистване на по-упорита мръсотия. Тази функция успя да покаже силните си страни в особено мръсни зони като разлято изсушено сладко под масата за хранене или други подобни. Ако не го използвате, то водата капе много бавно, но достатъчно за почистване на не толкова упорити места.

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Подвижният вертикален блок се отделя от основната и ви позволява да почистите лесно масата или дивана от натрупаните косми от домашният ви любимец например.

Това превръща тази уредът две устройства в едно. Четката е вградена в тръбата, така че да е винаги подръка за почистване на тавани и рафтове.

Бърза. 3 в 1 – ръчна, за прах и мокро чистене

Този модел тежи само 2,45 кг, а дизайнът му супер ергономичен и ви позволява да го съхранявате лесно, дори и в тясно пространство, а освен това в комплекта е включена скоба за монтиране на стена.

Накрайникът за засмукване на 180° е разработен за прецизно и мощно събиране на прах и мръсотия от всички видове подови настилки, дори в трудно достъпни места.

Всички приставки могат да бъдат бързо прикрепени и откачени. С регулатора отгоре може лесно да изберете от трите различни режима на почистване.

Philips FC6729/01 има 21,6V литиево-йонни батерии, която предлага добра всмукателна мощност и автономност до 50 минути в зависимост от нивото на мощност и използваният режим.

Тази автономност е достатъчна за почистване на среден до голям апартамент, а времето на зареждане на батерията е 4 часа, за това е препоръчително да я зареждате след всяко ползване.

Благодарение на вградения индикатор за нивото на батерията, винаги знаете колко време ще имате, за да извършите процеса на почистване.

Нивото на шум достига до 80 dB, което е доста високо, но е сравнимо с други модели със сходни характеристики и цена.

Системата за филтриране използва технологията PowerCyclone 7, която незабавно отделя праха от въздуха, което прави въздуха в помещенията много по-чисти.

Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01, 21.6V, Автономия макс. 50 мин, Четка с LED 180°, Мини четка Тurbo, Тюркоаз/Черен

Прах, пух, косми и трохи – лесно се забелязват и улавят благодарение на светодиодните светлини в накрайника SpeedPro, които разкриват незабележим прах и мръсотия в движение.

Прахосмукачката разполага с две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия.

Бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели със SpeedPro прахосмукачката е гъвкава и лесна за маневриране. Контейнерът за прах е отгоре, което позволява по-малък ъгъл и дори се изравнява с пода, за да достигне под ниските мебели.

Контейнерът за прах на прахосмукачката се премахва лесно и се изпразва хигиенично, без да образува облаци от прах.

Моторът PowerBlade е разработен за висока скорост на въздуха, за да осигури мощно, прецизно събиране в накрайника.

Миещ се филтър осигурява висока скорост на въздуха за по-дълго. Филтриращата система връща чистия въздух обратно в мотора, осигурявайки висока скорост на въздуха и по-дълготрайна ефективност.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • 3 в 1 (ръчна, за прах и мокро чистене) подходящ за всички видове подови настилки;
  • Лесно свалящия се контейнер за прах;
  • Високо ефективна филтриращата технология за почистване на въздуха с миещ се филтър;
  • Вграденo преносимo устройство, накрайник за тесни места и четка;
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др;
  • Две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия;
  • Получавате бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели;
  • Светодиодните светлини в накрайника разкриват незабележим прах и мръсотия
  • До 50 мин почистваща сила с 21,6V литиево-йонни батерии;
  • Компактни размери с тегло от едва 2.45 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство благодарение на иновативната 3 в 1 технология позволяваща ръчно почистване, на прах и мокро чистене. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния миещ се филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места.

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01, 21.6V, Автономия макс. 50 мин, Четка с LED 180°, Мини четка Тurbo, Тюркоаз/Черен

Philips SpeedPro Aqua FC6718/01

Philips SpeedPro Aqua FC6718/01

Вертикална прахосмукачка 3in1 с функция моп Philips SpeedPro Aqua FC6718/01, 18 V, Автономия максимум 40 мин, Накрайник за засмукване на 180°, Вградена четка, Аксесоар за тесни места, Син

Philips SpeedPro Max Aqua 3in1 FC6903/01

Philips SpeedPro Max Aqua 3in1 FC6903/01

Вертикална прахосмукачка с моп Philips SpeedPro Max Aqua 3in1 FC6903/01, 25.2V, Автономия макс 75 мин, Четка с LED 360°, Вградени аксесоари, Electric Aqua