Ревю на вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01


Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01 е модерна 3 в 1 (ръчна, за прах и мокро чистене) вертикална прахосмукачка, която има добра засмукваща мощност и отлична автономност, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Безжичната вартикална прахосмукачка е чудесна алтернатива класическите, който са тежки и в повечето случаи неудобни за използване.

Безжичните прахосмукачки са изключително лесни за използване, като са идеални за почистване на прах и мръсотия от всяко кътче на вашият дом.

Едни от най-важните аспект, които е добре да вземете предвид при закупуване на вертикална прахосмукачка са размерите и теглото, автономността на батерията и времето за зареждане, ефективността на праховите филтри и аксесоарите за различни видове повърхности.

Тук ще ви представим вертикална прахосмукачка от ново поколение, произведена от Philips.

Philips FC6729/01 е вертикална прахосмукачка в модерен цвят тюркоаз с черни елементи. Прахосмукачката има ергономична дръжка, която позволява лесно използване и бърза смяна на скоростите.

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Подвижният вертикален блок се отделя от основната и ви позволява да почистите лесно масата или дивана от натрупаните косми от домашният ви любимец например.

Това превръща тази уредът две устройства в едно. Четката е вградена в тръбата, така че да е винаги подръка за почистване на тавани и рафтове.

Бърза. 3 в 1 – ръчна, за прах и мокро чистене

Този модел тежи само 2,45 кг, а дизайнът му супер ергономичен и ви позволява да го съхранявате лесно, дори и в тясно пространство.

Накрайникът за засмукване на 180° е разработен за прецизно и мощно събиране на прах и мръсотия от всички видове подови настилки, дори в трудно достъпни места.

Той улавя до 98% от праха и замърсяванията с всяко движение!

Philips FC6729/01 има 21,6V литиево-йонни батерии, която предлага добра всмукателна мощност и автономност до 50 минути в зависимост от нивото на мощност.

Тази автономност е достатъчна за почистване на среден до голям апартамент, а времето на зареждане на батерията е 4 часа, за това е препоръчително да я зареждате след всяко ползване.

Нивото на шум достига до 80 dB, което е доста високо, но е сравнимо с други модели със сходни характеристики и цена.

Системата за филтриране използва технологията PowerCyclone 7, която незабавно отделя праха от въздуха, което прави въздуха в помещенията много по-чисти.

Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01, 21.6V, Автономия макс. 50 мин, Четка с LED 180°, Мини четка Тurbo, Тюркоаз/Черен

Прах, пух, косми и трохи – лесно се забелязват и улавят благодарение на светодиодните светлини в накрайника SpeedPro, които разкриват незабележим прах и мръсотия в движение.

Прахосмукачката разполага с две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия.

Бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели със SpeedPro прахосмукачката е гъвкава и лесна за маневриране. Контейнерът за прах е отгоре, което позволява по-малък ъгъл и дори се изравнява с пода, за да достигне под ниските мебели.

Контейнерът за прах на прахосмукачката се премахва лесно и се изпразва хигиенично, без да образува облаци от прах.

Моторът PowerBlade е разработен за висока скорост на въздуха, за да осигури мощно, прецизно събиране в накрайника.

Миещ се филтър осигурява висока скорост на въздуха за по-дълго. Филтриращата система връща чистия въздух обратно в мотора, осигурявайки висока скорост на въздуха и по-дълготрайна ефективност.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки;
  • Лесно свалящия се контейнер за прах;
  • Високо ефективна филтриращата технология за почистване на въздуха с миещ се филтър;
  • Вграденo преносимo устройство, накрайник за тесни места и четка;
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др;
  • Две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия;
  • Получавате бърз достъп навсякъде, дори под ниски мебели;
  • Светодиодните светлини в накрайника разкриват незабележим прах и мръсотия
  • До 50 мин почистваща сила с 21,6V литиево-йонни батерии;
  • Компактни размери с тегло от едва 2.45 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния миещ се филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места.