Ревю на конзола PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle 500 GB Черна


Sony PlayStation 4 е страхотна конзола, но сега идва с хитовата игра Fortnite Neo Versa Bundle. Оригиналната конзола PS4 разполага с невероятна производителност за игри – винаги на разположение на играчите.

PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle

PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle

Конзола PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle, 500 GB + Extra Контролер, Черен

 

PS4 е един от най-добрите проекти на Sony. Това е красива конзола, с остър дизайн, леко ъглов профил, подчертан от светлинна лента, която действа като индикатор за състоянието на конзолата.

Отзад PS4 премина само в цифров режим с HDMI, оптични портове и без аналогови аудио или видео изходи.

Подобно на PlayStation 3 и PS3 Slim , PS4 запазва цялостната форма и заменя лъскавата си черна пластмаса в полза на текстуриран матов черен цвят. Това прави много по – малко склонна конзолата да събира прах, пръстови отпечатъци и драскотини. Междувременно острите ъгли са станали по-меки и заоблени.

Тази конзола предлага повече начини за игра, като може да играете най-страхотните игри само на PS4. Включете се в онлайн приключения с PS Plus. Стриймвайте или сваляйте телевизионни предавания и филми от Netflix, PlayStation Store или други ваши любими места за развлечение.

Изживейте играта по необикновени нови начини с PS4 и PS VR. Трябва само да свържете PS устройство за виртуална реалност към PS4 конзолата и ще се потопите в спиращи дъха виртуални игри, изживявания и развлечения.

Игрите за PS4, поддържащ игри с кристален HDR. Те не само оживяват с невероятни цветове и яснота на HDR телевизори, а и предоставят по-кристален и по-реалистичен диапазон от цветове.

Връзки

  • 2 x USB 3.1
  • 1 x HDMI
  • 1 x AUX port
  • Захранващ кабел х 1

Добра новина е, че има възможност лесно да увеличите дисковото пространство от 500 GB.

От Sony са ускорили и Wi-Fi връзката до 802.11b/g/n/ac, както и Bluetooth 4.0. Въпреки това, Wi-Fi връзката все още не е толкова бърза, колкото LAN връзката. Ще има значение, ако планирате да играете Street Fighter V или може би някоя Star Wars: Battlefront онлайн, но всичко, което трябва да направите, е да изтеглите няколко игри или просто да сте физически близо до рутер.

PS4 прави някои основни подобрения в основната функционалност на мрежата. Вече можете да се присъедините към игрите на приятели от списъка си с приятели. PS4 въвежда и независим от чата партия чат до осем души.

Контролер

Sony Playstation 4 SLIM 500 GB

Безжичният контролер DUALSHOCK 4 е актуализиран с нова визуална и текстилна чувствителност, включително и един цветен бар осветен по-видимо, за да ви предостави по-добро изживяване при всяка игра.

DualShock 4 може да стане един от любимите ви геймпади, но лошата новина е малкият живота на батерията му.
Все пак това е най-икономичният и интуитивен контролер на PlayStation, който е произвеждан до момента.

Игри

Няма значение дали играете на PS4 или на PS4 Pro – очакват ви най-популярните заглавия, невероятни игри само за PlayStation и най-завладяващите приключения.

Ако искате да играете Uncharted 4, The Last Guardian или други игри с виртуалната реалност то тогава PS4 е перфектния избор за вас, освен ако не държите на 4K картината, повече мощност и HDR игри, които не са проблем за PS4 Pro.

Нашето мнение за продукта

Sony Playstation 4 е страхотна конзола. Това е конзола, кояторазполага с невероятна производителност за игри – винаги на разположение на играчите. Все пак, ако имате възможност, ви препоръчваме да си закупите по-мощната версия PlayStation PS4 Pro.

PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle

PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle

Конзола PlayStation 4 Fortnite Neo Versa Bundle, 500 GB + Extra Контролер, Черен