Ревю на робот прахосмукачка Robot Xiaowa Roborock E202


Robot Xiaowa Roborock E202 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Уреда е с дистанционното управление, което позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, робота автоматично ще се премества в докинг станцията си, за да я презареди. След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – използва се за сухо почистване;
  • Автономна и безопасна навигация – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Инерционна двойна жироустойчива система, комбинирана с двойна система за проследяване на движението и други сензори, осигуряват планираният път за почистване;
  • С контейнер за прах 640 мл, което позволява да се съхранява без да се почиства често;
  • Аспирация от 1800 Pa;
  • Възможност за изкачване на наклон до 2 см;
  • Време на работа до 150 минути според натоварването и бързо зареждане до 4 часа.

Нашето мнение за продукта

Robot Xiaowa Roborock ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Roborock E202 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.