Ревю на прахосмукачка Rowenta Compact Power 3A RO3786EA

Rowenta Compact Power 3A RO3786


Rowenta Compact Power 3A RO3786EA е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна прахосмукачка без торба, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Rowenta Compact Power 3A RO3786EA

От 1884 г. световноизвестната марка Rowenta убеждава своите клиентите във високото качество и перфектната работа на ежедневните си продукти. На световния пазар тази марка обикновено се признава за един от лидерите в света на електротехниката и технологиите, така че самото ѝ име е най-добрата гаранция за вашето най-голямо удовлетворение!

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3786 е удобна за използване прахосмукачка без торба, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Уреда е компактен и лек с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Благодарение на специалната Compact Power™ Cyclonic филтрираща технология, въртящият се въздух отделя прахообразните частици. След това те се отделят в контейнера, които само с 3 лесни движения  отстранявате и изчиствате, без да докосвате събралата се мръсотия.

Основни предимства

  • Без необходимост от закупуване на скъпи сменяеми торби.
  • Лесно свалящия се 1.5-литров контейнер.
  • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, прахосмукачката на Rowenta е подходяща за страдащи от алергии.  Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
  • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
  • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
  • Възможност за почистване на твърди подове и килими с една приставка.
  • Качествена метална телескопична тръба.
  • С включени следните аксесоари в пакета: стандартна четка, четка за почистване на тапицерия, аксесоар за почистване на животинска козина, аксесоар за тесни пространства, както и Mini Turbo четка.
  • Дължина на кабела от 6.2 метра с радиус на действие 8.8 метра.
  • Отличаващ се дизайн в червен цвят.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за компактна прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн и лесно използване, високоефективния HEPA филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна прахосмукачка без торба с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →